Amstelpark Midgetgolf

Amsterdam

Het Amstelpark is gevestigd in het voormalig Floriadepark van 1972, het enige Floriadepark dat in zijn oorspronkelijke staat is behouden. Je vindt hier onder meer mooi aangelegde tuinen, waaronder het Rosarium en de Rododendronvallei. Naast de mooie natuur is het ook mogelijk vele kunstgaleries te bezoeken.

Midgetgolf Amstelpark
De midgetgolfbaan is 5 jaar geleden geheel vernieuwd. Er zijn 18 uitdagende wedstrijdbanen die geschikt zijn voor jong en oud. Geniet van de sfeer en omgeving die duidelijk aanwezig zijn bij deze midgetgolfbaan.

Ga mee met de Amsteltrein!
De Amsteltrein rijdt al sinds de Floriade in 1972 in het Amstelpark. Al tientallen jaren rijdt de Amsteltrein trouw zijn rondjes en is inmiddels niet meer weg te denken uit het park. In vogelvlucht rijdt de trein je langs de mooiste plekjes van het park waaronder: het Rosarium, Glazen huis, de Rhododendronvallei, de Rieker molen, het Verlaten land, Parkgalerie Papillon en natuurlijk Midgetgolf Amstelpark. Een ritje met de trein duurt ongeveer 15 minuten en mag zeker niet ontbreken tijdens een bezoek aan het Amstelpark.

Speeltuin Amstelpark
De kinderen beleven de dag van hun leven in dit speeltuin. Ze kunnen hier vrij rond huppelen in de speeltuin en kinderboerderij. In het park zijn een aantal attracties zoals de minicars, botsbootjes, de kinderzweefmolen, de graafmachines en pony rijden.

Google Maps

Adres

Amstelpark Midgetgolf
Amstelpark 2-b
1083 HZ Amsterdam

Uitjes in de buurt

Reviews van Amstelpark Midgetgolf

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.