Alpincenter Bottrop

Bottrop (Duitsland)
Alpincenter Bottrop
Prosperstrasse 299-301
D-46238 Bottrop (Duitsland)

Beginnende skiërs kunnen terecht op de oefenweide en gevorderden genieten van een afdaling met een helling van maar liefst 21%! Voor de allerkleinsten is er een speeltuin in de sneeuw, terwijl sneeuwliefhebbers, die niet skiën of snowboarden, vanuit de après-skibar of het restaurant een prima uitzicht hebben op de piste. Gedurende de laatste jaren heeft de skihal zich getransformeerd tot een ware belevenisberg waar wintersport en outdooractiviteiten moeiteloos in elkaar overlopen.

Meer dan alleen skiën of snowboarden
Het alpincenter in Bottrop staat garant voor spanning en plezier. Of je nu een spannende rit in de rodelbaan maakt, een unieke ervaring beleeft tijdens een skidive vlucht, een spannende wedstrijd paintball ervaart óf als waaghals in de 10 meter hoge klimtuin wilt klimmen. In het alpincenter in Bottrop is alles mogelijk!

Bezoek de website >>

Bottrop skiën
Ski en snowboard

  Reviews van Alpincenter Bottrop

  10 September 2011

  Afgelopen weekend een dagje naar Alpincenter Bottrop geweest. Het is en blijft een heel leuk uitstapje. Deze keer waren we met een redelijk grote groep, maar ook prima te doen als je met minder bent. Al het materiaal is inbegrepen in de prijs. Daarnaast is alles op basis van all inclusive. Normaal ben ik niet zo van all inclusive, maar ik moet zeggen dat het hier allemaal heel goed is. Zeker een aanrader!

  Anoniem

  4 October 2012

  Ik ben best in veel indoor skihallen geweest, maar deze is toch echt het beste. Alleen jammer dat het begin van de piste zo stijl is. Verder kan je heerlijk skieen. Wel jammer dat we meer dan een half uur moesten wachten bij de kassa en dat het personeel een beetje onvriendelijk is.

  Xander

  Schrijf een review!

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.