Je zoekopdracht

Verfijn je zoekopdracht

Totaal 726 uitje(s) gevonden
Bieden vanaf € 1,00 per persoon
Amsterdam
Een uitgebreide ronde met een gids door het stadion waarbij o.a. de grasmat, de business seats en het hoogst gelegen stoeltje worden bezocht.
Eindhoven
Zeepkisten Grand Prix is een hilarisch programma, waarbij de deelnemers in teamverband zeepkisten ontwerpen en bouwen. Vervolgens vindt er een uitdagende behendigheidsrace plaats.
IJsselmuiden
Het GPS Moordspel is een leuke en interactieve manier om de stad Kampen beter te leren kennen. Door het ontvangen van tussenstanden en hints zal dit spel zeker het nodige fanatisme oproepen!
Terschelling
Een krachtig 2-daags personeelsuitje naar Terschelling met stoere activiteiten. De ideale combinatie van gezelligheid, actie en een barbecue aan het strand!
Zoelen
Tour 4 uur lang door de Betuwe met een Retro cabrio TukTuk! Super leuk voor een origineel bedrijfsuitje of vriendendag. Voor ieder wat wils!
Ede
Lekker eten, discobowlen en kinderfeestjes vieren: het kan bij Bowling-Centrum Groeneveld allemaal! Met zeven kunststofbanen is er plek voor iedereen.
IJsselmuiden
Batavia's Goudjacht is een meeslepend handelsspel dat bol staat van de leuke activiteiten op een unieke en te gekke locatie: Bataviawerf Lelystad
Berkel en Rodenrijs
De speelweide staat vol met uitdagende speeltoestellen. Van trampoline tot kabelbaan tot speelfort, er is van alles! De speelweide is geheel omheind.
Oirschot
Bij Doeboerderij De Steenuil geniet je van het gezellige platteland en de Brabantse gastvrijheid. De kinderen krijgen een rode blos op de wangen van het spelen.
Amersfoort
Superfun Amersfoort is een waar speelparadijs voor kinderen. Doe mee aan de Super Challenge, bowlen, beachgolf, lasergamen of ontsnap uit de Escape Room!
Eibergen
Kom een heerlijk dagje spelen bij Hof van Eckberge. Wij bieden mogelijkheden voor buitenspelen en binnen spelen. Leuk voor jong en oud!
Malden
Naast de maïsdoolhof is er nog veel meer te doen bij Maïsdoolhof Malden. Kom skelteren, springen, glijden en nog veel meer!