Je zoekopdracht

Verfijn je zoekopdracht

Resultaat: 753 uitje(s)
Ticket vanaf € 9,72 per persoon
Best
Attractiepark DippieDoe, daar wil iedereen naartoe!
Putten
Zin in iets actiefs met het hele gezin? Wat dacht je van een middagje midgetgolfen op een originele minigolfbaan naar het ontwerp van de Zwitserse architect Paul Bogni.
Alkmaar
Tussen Alkmaar en Bergen ligt speelderij "De Batavier". Een speelpark waar de tijd even lijkt stil te hebben gestaan. Er is genoeg te beleven voor zowel oudere kinderen als voor peuters.
Amsterdam
Er is genoeg te doen in het Amstelpark. Genieten van de mooie omgeving of lekker een balletje slaan op de 18 holesbaan.
Terherne
Midden in Friesland ligt Kameleon Terherne. Ga een dag op avontuur en stap in de wereld van Hielke & Sietse.
Helvoirt
De speeltuin bij het restaurant is omgetoverd tot een terrein met speeltoestellen, trampolines, spring- en klimkussens, quads, minigolf en nog veel meer!
Giessenburg
Bij Kuiper boerderij leer je het echte proces van kaasmaken en het werk wat er om heen zit. Ook kan je op de boerderij leuke boerenspellen doen.
Sint Oedenrode
Hier kun je heerlijk tussen de beesten rondlopen en knuffelen, educatieve spelletjes doen en ook nog spelen in de speeltuin die erbij zit.
Almere
Ontdek wat de politie, brandweer en geneeskundige hupdiensten iedere dag doen om de samenleving veilig te maken.
Halsteren
Een reuze spannend teambuilding uitje! Zelfs uw beste collega/vriendin is tijdens dit programma niet te vertrouwen want onderlinge competitie, bedrog en venijn staan hier hoog in het vaandel!
Leiden
Bubble voetbal is een voetbal variant waarbij de deelnemers een bumperpak aan hebben. Zonder tactiek zal je niet winnen, dit maakt Bubble voetbal uitermate geschikt als teambuildingsuitje.
Brunssum
Schoenen zijn verboden in het BloteVoetenPark in Brunssum, dus trek die maar snel uit! Het is namelijk heerlijk om hier op blote voeten rond te lopen.