Bestel kaartjes

NEMO Science Museum

Amsterdam
Oosterdok 2
1011 VX Amsterdam
Bij NEMO maakt iedere "ontdekkingsreiziger" op persoonlijke wijze en op zijn eigen niveau kennis met NEMO. Het streven is erop gericht dat iedereen met een goed gevoel en gefascineerd door wetenschap en technologie huiswaarts keert. Voor een optimale prikkeling en fascinatie gebruik je bij NEMO al je zintuigen. NEMO nodigt je uit om alles aan te raken en zelf het experiment aan te gaan.

Doelgroep
De primaire doelgroep van NEMO bestaat uit kinderen tussen de 6 en 16 jaar, omdat zij hun houding en mening over wetenschap en technologie nog aan het vormen zijn. Maar NEMO sluit hiermee zeker niemand uit, want naast kinderen en jongeren gaan volwassen bezoekers ook met veel plezier op ontdekkingsreis door NEMO.

Reis door de Geest
Bezoekers die zonder kinderen naar NEMO komen, wordt geadviseerd om op Dek 4 te beginnen. De interactieve expositie "Reis door de Geest" over psychologie en de werking van het menselijk brein is een prima beginpunt voor hun ontdekkingsreis.

Reisadviezen
Voor bezoekers die graag enig houvast willen hebben bij hun ontdekkingsreis heeft NEMO de reisgids Odyssee gemaakt. Daarnaast geven de medewerkers van NEMO graag adviezen die aansluiten bij specifieke interessen van bezoekers.

NEMO Shop
Voor een origineel kadootje voor jezelf of een ander kun je terecht in de NEMO Shop. De winkel is ook toegankelijk zonder toegangskaart voor NEMO.

Bezoek de website >>

  Kaartjes met korting voor NEMO Science Museum

  Tiqets.com
  Bestel je tickets bij Tiqets.com en je heb direct toegang tot het Science Center Nemo. Je hoeft geen tickets te printen.
  Ticket vanaf € 15,00 per persoon
  Tours Tickets
  Tours & Tickets heeft ruim 35 jaar ervaring als flexibele touroperator. Ze zijn gespecialiseerd in het aanbieden van excursies in Nederland en leveren een verscheidenheid aan tickets voor musea, attracties en rondvaarten.
  Ticket vanaf € 17,50 per persoon

  Reviews van NEMO Science Museum

  21 april 2016

  Ik vond het helemaal niet leuk en spannend. Alles was zo kinderachtig dat ik maar ben gestopt bij verdieping 2. Ik ben erg teleurgesteld en ik wil eigenlijk mijn geld terug.

  T. B
  T. B

  12 januari 2013

  Zeer leerzaam en een leuk museum voor kinderen. Vroeger toen het nog het Nint Museum heette, vond ik het als kind ook al erg leuk!

  Marielle
  Marielle

  27 augustus 2012

  Zeer leuk museum voor zowel ouderen als jongeren. Het was voor onze kinderen een grote ontdekkingstocht. Prijs was wel wat aan de hoge kant, maar dat is tegenwoordig niks nieuws meer bij alle musea en attractieparken.

  Marjan v
  Marjan v

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden

  6 november 2011

  Met de 2 meiden zijn we met de trein een dagje naar NEMO in Amsterdam geweest. Heel goed te doen, vanaf het Amsterdam CS loop je linksaf en volgt je de museumroute. Het grote groene bootvormige gebouw is NEMO. Allemaal wetenswaardigheden en leuke testjes te doen. Zeker de moeite waard!

  Evelyn
  Evelyn

  29 april 2011

  Leuk en leerzaam museum, vooral ook voor kinderen! Makkelijk te bereizen, zo vanuit CS naar het museum.. toplocatie en leuke dag gehad!

  Jorine
  Jorine