Bestel kaartjes

Zaans Museum

Zaandam
Zaans Museum & Verkade Paviljoen
Schansend 7
1509 AW Zaandam

Luister naar de verhalen die verscholen liggen in de bijzondere collectie van het Zaans Museum: de schilderijen, foto's, films, Zaans beschilderd meubilair en de gebruiksvoorwerpen.

Maar ook over de geschiedenis van de mensen die hier woonden en werkten, de cultuur en de industrie valt veel te vertellen. Tijdelijke tentoonstellingen, gratis museumwandelingen, workshops, films, lezingen, speciale activiteiten voor kinderen; het hele jaar door presenteert het Zaans Museum een aantrekkelijk programma.

Verkade
Ruim honderd jaar geleden begon Verkade als een brood- en beschuitfabriek aan de oevers van de Zaan. Door de jaren heen groeide Verkade uit tot één van de bekendste merken van Nederland. De familie Verkade heeft altijd met hart en ziel aan het familiebedrijf gewerkt.

Vanaf de eerste generatie, eind 19e eeuw, tot en met de dag van vandaag heeft de familie trots de bedrijfsontwikkeling vastgelegd en zorgvuldig bewaard. Deze unieke historie wordt prachtig tentoongesteld in het Verkade Paviljoen.

Bezoek de website >>

Buitenkant van het museum
Museum inrichting

  Kaartjes met korting voor Zaans Museum

  I Amsterdam
  De I Amsterdam City Card is een unieke manier om Amsterdam te ontdekken. Toegang tot meer dan 70 musea, het openbaar vervoer, een rondvaartboot en fiets huren.
  Ticket vanaf € 65,00 per persoon

  Reviews van Zaans Museum

  Schrijf een review!

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.