Tropenmuseum

Amsterdam

Culturen komen tot leven door prachtige kunstwerken, bijzondere gebruiksvoorwerpen, muziek, film en foto's uit de historische verzameling van het Tropenmuseum. De tijdelijke en vaste tentoonstellingen stellen uiteenlopende thema's centraal, van hedendaagse kunst tot religieuze tradities. Regelmatig organiseert het museum activiteiten voor jong en oud, zoals rondleidingen, lezingen, speurtochten en workshops.

Tropenmuseum Junior
Tropenmuseum Junior maakt deel uit van het Tropenmuseum en maakt interactieve tentoonstellingen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Sinds de oprichting in 1974 heeft Tropenmuseum Junior zich ontwikkeld tot een volwaardig museum met een aanbod dat zich richt op kinderen met activiteiten als dans, muziek, kunst en koken. Medewerkers begeleiden de kinderen bij hun kennismaking met niet-westerse culturen op basis van in eigen huis ontwikkelde museaal-pedagogische uitgangspunten.

Kaartjes met korting voor Tropenmuseum

I Amsterdam
De I Amsterdam City Card is een unieke manier om Amsterdam te ontdekken. Toegang tot meer dan 70 musea, het openbaar vervoer, een rondvaartboot en fiets huren.
Ticket vanaf € 65,00
Google Maps

Adres

Tropenmuseum
Linnaeusstraat 2
1092 CK Amsterdam

Uitjes in de buurt

Reviews van Tropenmuseum

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.