Museum Spelebos

Best

Druk op één van de vele knoppen en de beren starten met hun berenliedjes of Barbie & Ken worden in de spotlight gezet. In het Spelebos beleeft u het spelen van toen, weer op een nieuwe eigentijdse manier.

Speelgoed collectie
In de collectie van het Spelebos vindt u vele soorten speelgoed waar vroeger mee gespeeld werd zoals bijzondere poppen en beren, sommige meer dan 100 jaar oud, maar ook Barbie, tinnen soldaatjes en oud Hollandse spellen maken deel uit van de riante collectie. Natuurlijk kunnen de kinderen in Spelebos ook zelf spelen met het speelgoed van toen. Alle kinderen kunnen tevens heerlijk schommelen en spelen op alle andere speeltoestellen in de buitenspeeltuin! Bij Spelebos komt iedereen ogen en tijd tekort!

Museumpark Best
Spelebos is het nationale Speelgoedmuseum gelegen aan de weg tussen Best en Son op het prachtige terrein Museumpark Best. Spelebos heeft een perfecte ligging tussen de bossen wat het ideaal maakt voor een leuke dag uit. Het Spelebos heeft een ruime parkeergelegenheid voor de deur waar u gratis uw auto kunt parkeren!

Kaartjes met korting voor Museum Spelebos

AD Webwinkel
AD Webwinkel.nl heeft elke dag nieuwe aanbiedingen met hoge korting. Je ontvangt de tickets direct per e-mail.
Ticket vanaf € 4,50
Google Maps

Adres

Museum Spelebos
Sonseweg 39
5681 BH Best

Uitjes in de buurt

Reviews van Museum Spelebos

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.