Huis Verwolde

Laren

Een bezoek aan huis Verwolde is een reis naar het verleden. Ontdek hoe één familie hier 200 jaar woonde en bewonder de vele kamers die nog geheel origineel zijn ingericht. Zo lijkt het net of de vroegere bewoners ieder moment binnen kunnen lopen.

In het onderhuis leer je de bewoners op interactieve manier beter kennen en kunnen kinderen allerlei spelletjes doen, op het bed van de huisknecht liggen, een bloemenboeket samenstellen of een monogram op bestek graveren.

In elk seizoen is het genieten in de tuin en park rondom het huis. Twee keer per maand is er een tuinrondleiding met een gids, en voor kinderen is er de knapzakroute, een speurtocht met verrassende uitkomst.
Het bezoek start in het onderhuis bij de balie in de museumwinkel. In de theeschenkerij in de oude keuken van het onderhuis kun je terecht voor een koffie of thee met iets lekkers. Het terras aan de grote vijver achter het huis is een heerlijke plek om tot rust te komen en te genieten. In de museumwinkel kun je terecht voor streekproducten en leuke cadeautjes.

Voor een compleet overzicht van alle activiteiten voor volwassenen en kinderen kijk op onze evenementen kalender; www.glk.nl/verwolde

Google Maps

Adres

Huis Verwolde
Jonker Emilelaan 4
7245 T Laren

Uitjes in de buurt

Reviews van Huis Verwolde

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.