Heineken Experience

Amsterdam

De Heineken Experience is een bruisende combinatie van nostalgie en hedendaagse technologie. De voormalige Heineken Brouwerij in Amsterdam biedt circa 3.000 m2 bijzondere ervaring. In het 135 jaar oude Heineken gebouw ontdekt je een aantal presentatie die je de wereld van Heineken laten beleven.

Uniek complex
De Heineken Experience is gevestigd in de oorspronkelijke Heineken brouwerij in Amsterdam. Vanuit historisch perspectief een van de meest indrukwekkende industriele gebouwen van Nederland. De twee belangrijkste onderdelen van dit complex vertegenwoordigen samen twee eeuwen geschiedenis.

Het oorspronkelijk gebouw stamt uit 1867 en de moderne brouwerij uit 1930 (het bleef in gebruik tot 1988). In deze unieke omgeving komen de rijke geschiedenis en traditie van het brouwen op een onvergetelijke manier tot leven. Even indrukwekkend is het verhaal van de bijzondere mensen die dit bedrijf tot 's werelds meest internationale brouwerij hebben gemaakt.

De wereld van Heineken
Laat je verrassen door de Heineken Experience. Reis terug in de tijd om de oprichters van het bedrijf te ontmoeten. Ervaar de geschiedenis van Heineken en bepaal je eigen route door de Heineken van vandaag. Ontdek als Heineken flesje de snelheid van een bottellijn. Verken de reusachtige moutsilo's en het brouwhuis en ontdek de geheimen van het beste pilsener bier ter wereld. Ontmoet andere bezoekers in de twee bars. Bekijk vijftig jaar baanbrekende reclame. Probeer een wagen te besturen die getrokken wordt door een span van de beroemde Shire paarden. De Heineken Experience is een fascinerende en veelzijdige ervaring.

Kaartjes met korting voor Heineken Experience

Tours Tickets
Tours & Tickets heeft ruim 35 jaar ervaring als flexibele touroperator. Ze zijn gespecialiseerd in het aanbieden van excursies in Nederland en leveren een verscheidenheid aan tickets voor musea, attracties en rondvaarten.
Ticket vanaf € 21,00
I Amsterdam
De I Amsterdam City Card is een unieke manier om Amsterdam te ontdekken. Toegang tot meer dan 70 musea, het openbaar vervoer, een rondvaartboot en fiets huren.
Ticket vanaf € 65,00
Google Maps

Adres

Heineken Experience
Stadhouderskade 78
1072 AE Amsterdam

Uitjes in de buurt

Reviews van Heineken Experience

17 April 2011

Hele leuke ervaring! Hele goede manier om het proces van het brouwen van bier te laten zien! Is een attractie op zich! Hele leuke activiteit om te doen als je in Amsterdam bent!

Michelle

2 October 2019

Het was een grote tegenvaller. Bedolven onder de gelikte reclamefilmpjes en een hoop dingen die ze je probeerden aan te smeren. Entreeprijs in geen verhouding tot het gebodene. Niets live gezien van het productieproces.

Jan

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.