Galerie Waarkunst

't Waar
Galerie Waarkunst
Hoofdweg 1
9942 PA 't Waar

De galerie en beeldentuin zijn vanaf 21 november tot 1 april gesloten en alleen op afspraak geopend.

In de beeldentuin staan momenteel beelden van Luc Leenknegt, Gita Smidt, Bertus Hidding, Gert Sennema, Henk Slomp, Jan Ketelaar en Jeanet Bergsma. Van een aantal beeldhouwers is in de galerie ook nog werk te bewonderen. Verder zijn er in de galerie wisselende tentoonstellingen te zien van schilderijen, beelden, fotografie, glas, installaties en opmerkelijke designs van professionele kunstenaars en ontwerpers.

Oldambt
Waarkunst ligt in het prachtige Oldambt. Een streek in Groningen waar de seizoenen haast voelbaar verstrijken. Ruig en leeg in de winter en een paradijs in de zomer. In dit landschap ligt Waarkunst als een oase van cultuur.

Beeldentuin
In de beeldentuin van zo'n 3 hectare zijn beelden en installaties te vinden in een wisselend landschap van vijvers, bos en weide. De symbiose tussen kunst en landschap zorgt voor een bijzondere ervaring die het hele jaar door kan worden genoten. Muziek, theater en lezingen over de meest uiteenlopende onderwerpen worden vrijwel maandelijks gehouden in Waarkunst. Waarkunst is iedere zaterdag en zondag geopend en er wordt uitstekende koffie of thee geschonken met heerlijk vers en huisgemaakt gebak.

Bezoek de website >>

Galerie Waarkunst
Landschap T Waar
Prachtig landschap
Beelhouwkunst
Beelhouwkunst Galerie waarkunst
Uitzicht

    Reviews van Galerie Waarkunst

    Schrijf een review!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.