Aviodrome

Lelystad

Ontdek een wereld vol avontuurlijke vliegtuigactie voor jong en oud in Luchtvaartmuseum Aviodrome! Het museum staat volledig in het teken van 100 jaar burgerluchtvaart. Bewonder binnen én buiten meer dan 100 oude en nieuwe vliegtoestellen. Stap aan boord van een Boeing 747 en ervaar de adrenaline van een echte piloot in de flight simulator!

De collectie van Aviodrome bestaat uit de mooiste juweeltjes uit de luchtvaartgeschiedenis. Ken jij de Junkers 52, Uiver, Fokker Spin en Lockheed Constellation al? Deze staan opgesteld in het museum en de buitenexpositie. Een aantal vliegtuigen kun je ook vanbinnen bekijken. Maar dat is nog niet alles: vanuit de nostalgische verkeerstoren is het zicht op de start- en landingsbaan van Lelystad Airport fenomenaal! Meerdere malen per dag zijn er gratis rondleidingen. De vrijwilligers nemen je vol enthousiasme mee in de wereld van vliegtuigen en de luchtvaart van toen en nu.

Klaar om door de wolken te vliegen? In het 4D-filmtheater van Luchtvaartmuseum Aviodrome worden al je zintuigen op scherp gezet. Beleef een spannende vlucht waarin je zelfs regen en koude golfstromen voelt. Voor wie de smaak te pakken heeft is er ook een piloten- en stewardessenopleiding. Voer alle opdrachten succesvol uit en ga naar huis met een vliegbrevet!

Zijn jouw zenuwen Spykerhard? Sla je vleugels uit bij Luchtvaartmuseum Aviodrome!

Kaartjes met korting voor Aviodrome

Aviodrome
Je krijgt de tickets met korting direct per e-mail en je hoeft niet meer te wachten bij de kassa.
Ticket vanaf € 17,95
Google Maps

Adres

Luchtvaartmuseum Aviodrome
Pelikaanweg 50
8218PG Lelystad

Uitjes in de buurt

Reviews van Aviodrome

29 May 2016

Geweldig om weer terug te gaan in de tijd en dat met alle medewerkers van het bedrijf. Een perfecte rondleiding gehad en het geheugen weer opgefrist hoe nu eigenlijk de luchtvaart is ontstaan en hoe het heden ten dage eruit ziet. Een aanrader voor iedereen die bij het zien van vliegtuigen elke keer weer verbijsterd is hoe het allemaal in de lucht blijft en wat er allemaal bij komt kijken. Veel plezier alvast.

Ron Simons

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.