Bestel kaartjes

Scheepvaartmuseum

Amsterdam
Kattenburgerplein 1
1018 KK Amsterdam
Sfeervolle tentoonstellingen tonen het beste uit de vooraanstaande collectie. Er zijn speciale tentoonstellingen voor families, zoals "Zie je in de Gouden Eeuw", "Het verhaal van de walvis" en de nieuwste tentoonstelling "Het leven aan boord" met een film voor kinderen tot 6 jaar. Niemand is te oud voor de spannende attractie "De Zeereis" en buiten ligt natuurlijk weer de replica van het beroemde VOC schip "Amsterdam". Het Scheepvaartmuseum is volledig vernieuwd, maar ademt nog steeds geschiedenis in een prachtig stoer gebouw in het hart van Amsterdam.

Het Zeemagazijn
Het Scheepvaartmuseum is gevestigd in 's Lands Zeemagazijn. Dit monumentale gebouw uit 1656 werd ontworpen door Daniel Stalpaert als pakhuis van de Admiraliteit van Amsterdam. Het Zeemagazijn werd gebouwd in de Gouden Eeuw, toen Amsterdam de grootste haven ter wereld was. De stad werd het "pakhuis van de wereld" genoemd. Alle denkbare goederen uit de hele wereld waren in Amsterdam te koop. Nu, ruim 350 jaar later, is het Zeemagazijn nog altijd een indrukwekkend gebouw met veel karakter. Het ademt geschiedenis. De perfecte locatie voor Het Scheepvaartmuseum, dat hier sinds 1973 is gevestigd.

Het Pakhuys
Het Pakhuys is de winkel van Het Scheepvaartmuseum en is de plek voor originele en bijzondere cadeaus. De winkel heeft ook een grote hoek met grote en kleine cadeaus voor kinderen...

Activiteiten
In de vakanties is er zowel voor kinderen als volwassenen van alles te doen in het Amsterdamse Scheepvaartmuseum. Ook kan je met een groep een rondleiding boeken.

Bezoek de website >>

  Kaartjes met korting voor Scheepvaartmuseum

  Uitjekrant.nl
  Uitjekrant.nl heeft elke dag nieuwe aanbiedingen met hoge korting. Je ontvangt de tickets direct per e-mail.
  Vanaf € 12.80 per persoon
  Tiqets.com
  Bestel je tickets bij Tiqets.com en je heb direct toegang tot het Scheepvaartmuseum. Je hoeft geen tickets te printen.
  Vanaf € 15.00 per persoon

  Reviews van Scheepvaartmuseum

  23 januari 2013

  We hebben enorm genoten van het museum. Het was leuk opgezet en bepaalde schepen zijn echt prachtig. Er was ook een mooie tentoonstelling voor de kinderen over walvissen. Leuk om nog eens terug te gaan.

  Natasha
  Natasha
  Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.