Kameleon Terherne

Terherne
Koailân 2
8493 LA Terherne
Stap op de veerdienst en vaar naar het eiland vol avonturen van Gerben Zonderland. Hier word je ontvangen door een Kameleonfiguur die je wegwijs maakt. Er zijn spannende paden die je leiden over en langs het water, door de bomen en over de moerassen.

Kameleonboerderij
In het midden van Terherne vind je de Kameleonboerderij. Hierin is levensgroot het Kameleondorp Lenten nagebouwd. De pratende melkbussen vertellen je over het dorpsmysterie en leiden je door het hele dorp. In de molen en de dorpskerk kun je zelfs drie verdiepingen omhoog. Onderweg vind je aanwijzingen die helpen het mysterie op te lossen en wie weet win je een prijs.

Rondvaart
Bij een bezoek aan de boerderij hoort een rondvaart met de Kameleon en de praam. Een inwoner van Lenten vertelt alles over het dorp, de omgeving en natuurlijk de films en de boeken. Tijdens de rondvaart door de prachtige omgeving worden kinderen echte speurneuzen door veldwachter Zwart te helpen met het oplossen van een probleem.

Regen
Regen is niet de spelbreker bij een bezoek aan Kameleon Terherne. Op deze dagen is de rondvaart overdekt en kun je na het oplossen van het dorpsmysterie terecht op het overdekte Boerenspeelerf van boer Brandsma. Dit vind je in Paal 43 achter de Kameleonboerderij. Is het weer echt bar en boos, dan brandt de houtoven in "Ovenheerlijk" en kan je zelf je eigen pizza maken.

Bezoek de website >>

    Reviews van Kameleon Terherne

    Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.