Expo Ice Age / Dinosaur

Antwerpen
Handelsbeurs Antwerpen
Twaalfmaandenstraat
2000-0 Antwerpen

Durf jij oog in oog te staan met uitgestorven dinosaurussen en zoogdieren? Boek dan snel je tickets voor 'Ice Age and Dinosaurs', een indrukwekkende expo die alle zintuigen prikkelt.

Maak tijdens deze expo een fascinerende reis door lang vervlogen tijdperken en stap in de voetsporen van gepantserde en harige mastodonten in het monumentale kader van de Handelsbeurs. De prehistorie was nog nooit zo dichtbij: deze imposante dieren worden tot leven gebracht met natuurgetrouwe bewegingen en geluiden.

Sta oog in oog met dinosaurussen zoals de tyrannosaurux rex en de triceratops en met zoogdieren uit de ijstijd zoals de mammoet en de grote lama. Tijdens deze spannende én leerrijke tentoonstelling kom je heel wat te weten over de evolutie van de fauna doorheen de verschillende tijdperken vanaf het ontstaan van de dinosaurussen tot aan de laatste ijstijd. Plezier en verwondering verzekerd voor jong en oud! Speciaal voor de allerkleinsten omvat de tentoonstelling ook een spannende speurtocht: enkele dinosaurussen hebben 10 dino eieren goed verstopt langs het parcours van de expo.

Ice Age and Dinosaurs by night

Wil je helemaal voor een unieke en sfeervolle beleving gaan, kies dan voor Ice Age and Dinosaurs by night, waarbij de Antwerpse Handelsbeurs, de oudste effectenbeurs ter wereld, vanaf zonsondergang samen met haar tijdelijke prehistorische bewoners magisch uitgelicht wordt op de tonen van muziek.

Bezoek de website >>

Dinosaurs
Ice Age
Speurtocht dino eieren

  Reviews van Expo Ice Age / Dinosaur

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden