Bestel kaartjes

Bakkerijmuseum

Hattem
Nederlands Bakkerijmuseum
Kerkhofstraat 13
8051 GG Hattem

Jaarlijks vinden een kleine 50.000 bezoekers de weg naar dit museum en dat is niet voor niets. Mede dankzij het concept van "Zien, proeven, ruiken en zelf doen" voelen zowel jong als oud zich hier thuis.

Activiteiten

Iedere zaterdag én elke dag tijdens de schoolvakanties kunnen de kinderen zelf aan de slag. Bakactiviteiten, een spannende speurtocht en vrolijke familievoorstellingen in het museumtheater zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke dag! Reserveren voor uw bezoek is verplicht. Dit kan via onze website. 

Voor een smakelijke onderbreking van uw museumbezoek biedt de historische poffertjessalon volop heerlijkheden uit onze eigen bakkerij.
In een prachtig winkelinterieur uit 1900 vindt u souvenirs, thuisbakproducten, kookboeken, zoetwaren en ansichtkaarten.

Bezoek de website >>

Entree
Kinderen
Bakkersfiets
Deeg rollen
Kind met kok

  Kaartjes met korting voor Bakkerijmuseum

  Tripper
  Ga voor een van de beste deals bij Tripper.nl en ontvang direct ticket per e-mail.
  Ticket van € 7,00 tot € 7,75 per persoon

  Reviews van Bakkerijmuseum

  7 June 2017

  Supermooi museum in oud Hanzestadje. Erg grappig en aardig personeel, onder wie bakker Fred, met wie het dijenkletsen is terwijl hij de mooiste creaties met brood maakt.

  Frederieke d
  Frederieke d

  5 November 2015

  Leuk uitje met de kinderen! Ze hebben zich goed vermaakt met de voorstelling en het maken van speculaas poppen. We hebben wat af gelachen. Het is een keurig verzorgd museum waar voor de ouders ook veel te zien valt.

  Evelien
  Evelien

  8 March 2015

  Ontzettend leuk! Je komt binnen in een leuk en klein winkeltje waar het heerlijk ruikt. Voor de kinderen is er een speurtocht en daarna gaan ze met de bakker een koek maken die vervolgens gebakken wordt. Na een half uur kan die opgehaald worden om lekker opgegeten te worden. Er is mooie verzameling van spullen met een goede uitleg erbij. Tevens is er een restaurantje aanwezig voor een kopje koffie met iets lekkers erbij. Ook is er een aantal keer een voorstelling van een bakker. Heb enorm gelachen. Wij waren met kinderen van 3 en 6 jaar. Zeer geslaagd. Een erg leuk uitje in het mooie hattem wat ook zeker de moeite waard is voor een leuke prijs.

  Schrijf een review!

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden

  4 September 2014

  Als ouder (en ook de kinderen) heb ik erg moeten lachen om bakker Fred. Wat een komiek is die man. Hij kan zo het theater in. Verder mochten de kinderen nog koekjes bakken en een speurtocht doen door het museum.

  Erik O
  Erik O

  22 July 2014

  Mijn kinderen hebben een koek gebakken en ademloos zitten luisteren naar de show van Bakker Fred. Daarna nog een lekkere krakeling opgesmikkeld. Kortom, één en al plezier.

  L. J
  L. J