Verfijn je zoekopdracht

Kinderactiviteiten

Kinderen houden ervan om een dag weg te gaan, om zich even lekker uit te leven in een andere omgeving. Dat hoeft niet eens speciaal te zijn. Ook een overdekte speeltuin in de buurt is één van die geliefde kinderactiviteiten. Eens flink uitpakken kan natuurlijk ook; een dagje uit naar dat spectaculaire pretpark. Of een tripje naar een bijzondere dierentuin.

Kind zijn
Kind zijn staat gelijk aan spelen. Genieten van een onbezorgde tijd nu het nog kan. Maar kinderactiviteiten zijn niet alleen leuk voor het jonge grut. Een dagje uit met de kinderen zorgt ervoor dat de volwassenen zich ook weer even jong voelen. Lekker vrijuit spelen, zonder schaamte, want veel andere volwassenen doen dat ook bij deze activiteiten. Kinderen vinden niets leuker dan met oma, papa of tante in de ballenbak of van de glijbaan af.

Weg met de kids
Kinderen gaan graag op pad. Gun ze een heerlijk dagje uit met één van deze leuke kinderactiviteiten. Dat kan iets educatiefs zijn of iets spannends. Laat je (klein)kinderen of neefje of nichtje meekijken op Dagtripdoen.nl en zelf iets leuks uitzoeken. Het kan alle kanten op. Een tripje met een stoomtrein bijvoorbeeld. Misschien willen ze wel een keertje een dagje skiën of sleeën in de zomer. Of wordt het dan toch de kick van het karten? Het wordt hoe dan ook een dagje uit die de kinderen lang onthouden.

Het hoeft niet duur te zijn. De kosten heb je zelf in de hand. Goedkoop uit met kinderen kan heus. En bedenk dat het plezier van een kind onbetaalbaar is!

Totaal 284 uitjes gevonden
Van 14-09-2019 t/m 15-09-2019
Landelijk Fruitplukweekend
Kraggenburg
Zelf uw appels en (stoof-)peren plukken in de boomgaard van Vink Fruitboerderij in Kraggenburg
Nieuwegein
Maak je dagje uit extra speciaal door op pad te gaan met een oldtimer! Wij verhuren verschillende oldtimers, ook hele leuke retro Volkswagenbusjes waarin je met het hele gezin mee kan!
Kom knuffelen met de dieren op Boerderij 't Platteland, leef je uit in een grote speeltuin met een skelterbaan van 370 meter lengte en beleef nog véél meer.
Hoofddorp
Het Speelkasteel is een binnen- en buitenspeelparadijs van maar liefst 7.000 m² met daar bij in een pannenkoekenrestaurant.
Bovenkarspel
Op blote voeten lopen is fijn, leuk en het pad kent vele uitdagingen. Geschikt van jong tot oud. Het pad loopt door agrarisch landschap met fruit, mais, graan kruiden, bloemen, varkens, kippen paarden. 2.5 km. tijdsduur ongeveer 1.5 uur.
Sevenum
The Portal Action House bestaat uit drie verschillende levels/gamewerelden waarin diverse uitdagingen getrotseerd moeten worden.
Tholen
Leer onder begeleiding van een ervaren instructeur schieten met verschillende wapens. Wie wordt de Robin Hood van de groep?
Hoofddorp
Een onvergetelijke tijd beleven met je vrienden, collega’s of familie? Escape World biedt verschillende ‘live escape game’ avonturen aan.
Enkhuizen
Bok- en geitlammeren, anderhalfjarige bokken en geiten en volwassen dieren worden gekeurd door gekwalificeerde keurmeesters. Kinderen kunnen verder in een bokkenwagen een rondje om de kerk maken.
Tilburg
Heb jij altijd al willen lasergamen op jullie eigen locatie? Wij bieden professionele lasergamepistolen aan met begeleiding. Wij komen naar jouw eigen locatie toe met alle benodigde materialen.