Verfijn je zoekopdracht

Kinderactiviteiten

Kinderen houden ervan om een dag weg te gaan, om zich even lekker uit te leven in een andere omgeving. Dat hoeft niet eens speciaal te zijn. Ook een overdekte speeltuin in de buurt is één van die geliefde kinderactiviteiten. Eens flink uitpakken kan natuurlijk ook; een dagje uit naar dat spectaculaire pretpark. Of een tripje naar een bijzondere dierentuin.

Kind zijn
Kind zijn staat gelijk aan spelen. Genieten van een onbezorgde tijd nu het nog kan. Maar kinderactiviteiten zijn niet alleen leuk voor het jonge grut. Een dagje uit met de kinderen zorgt ervoor dat de volwassenen zich ook weer even jong voelen. Lekker vrijuit spelen, zonder schaamte, want veel andere volwassenen doen dat ook bij deze activiteiten. Kinderen vinden niets leuker dan met oma, papa of tante in de ballenbak of van de glijbaan af.

Weg met de kids
Kinderen gaan graag op pad. Gun ze een heerlijk dagje uit met één van deze leuke kinderactiviteiten. Dat kan iets educatiefs zijn of iets spannends. Laat je (klein)kinderen of neefje of nichtje meekijken op Dagtripdoen.nl en zelf iets leuks uitzoeken. Het kan alle kanten op. Een tripje met een stoomtrein bijvoorbeeld. Misschien willen ze wel een keertje een dagje skiën of sleeën in de zomer. Of wordt het dan toch de kick van het karten? Het wordt hoe dan ook een dagje uit die de kinderen lang onthouden.

Het hoeft niet duur te zijn. De kosten heb je zelf in de hand. Goedkoop uit met kinderen kan heus. En bedenk dat het plezier van een kind onbetaalbaar is!

Totaal 276 uitjes gevonden
Van 09-06-2019 t/m 10-06-2019
De Gruffalo
Alkmaar
Grappige avonturenvoorstelling naar het bekende boek 'De Gruffalo'.
Dalen
Dit heerlijke vakantiepark is een echte aanrader als je heerlijk wilt genieten van de natuur en omgeving. Het park is kindvriendelijk en bied meerdere activiteiten aan voor jong en oud!
Arnhem
De Vitesse Kids Club organiseert kinderrondleidingen in stadion Gelredome. Tijdens de rondleiding gaan de kinderen op zoek naar een schat gevuld met snoep.
Amsterdam
Waterfietsen is al sinds 1984 de leukste grachtenattractie van Amsterdam. Ontdek je stad op je eigen tempo met Pedal Boat van Canal Tours Amsterdam.
Van 24-05-2019 t/m 26-05-2019
Fest-Event
Hardenberg
Hét bruisende outdoor event voor jong & oud! Laat de zomer maar beginnen en struin langs prachtige pagodetenten en ga op ontdekkingstocht door het veelzijdige aanbod.
Van 22-06-2019 t/m 26-07-2019
Sportieve zomervakantie
Utrecht
Utrecht – Ben je tussen de 3 en 10 jaar oud en kun je niet stilzitten in de vakantie? Dan is zijn onze kampen echt iets voor jou!
Apeldoorn
Workshop Atelier Apeldoorn organiseert originele kinderworkshops, kinderfeestjes, creatieve en culinaire workshops voor volwassenen, maar tevens organiseren wij workshops, arrangementen en personeelsuitjes voor bedrijven.
Van 11-05-2019 t/m 12-05-2019
Kennemer Verhalenfestival
Santpoort-Zuid
Op zaterdagavond 11 mei en zondagmiddag 12 mei wordt het jaarlijkse Kennemer Verhalenfestival gehouden in en bij de Ruïne van Brederode.
Kracht. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal staan centraal. Het Magic Circus presenteert met haar show 'Strong'! in 2015 een imponerende belevenis voor jong en oud. Zoals altijd een gedurfde mengeling van klassiek en modern circus, overgoten met een meer dan eigentijds sausje.
Beinsdorp
De kinderen krijgen een rondleiding, mogen pony’s voeren, poetsen, ponystappen (3 pony’s) en zich uitleven in onze strodisco!