Verfijn je zoekopdracht

Kinderactiviteiten

Kinderen houden ervan om een dag weg te gaan, om zich even lekker uit te leven in een andere omgeving. Dat hoeft niet eens speciaal te zijn. Ook een overdekte speeltuin in de buurt is één van die geliefde kinderactiviteiten. Eens flink uitpakken kan natuurlijk ook; een dagje uit naar dat spectaculaire pretpark. Of een tripje naar een bijzondere dierentuin.

Kind zijn
Kind zijn staat gelijk aan spelen. Genieten van een onbezorgde tijd nu het nog kan. Maar kinderactiviteiten zijn niet alleen leuk voor het jonge grut. Een dagje uit met de kinderen zorgt ervoor dat de volwassenen zich ook weer even jong voelen. Lekker vrijuit spelen, zonder schaamte, want veel andere volwassenen doen dat ook bij deze activiteiten. Kinderen vinden niets leuker dan met oma, papa of tante in de ballenbak of van de glijbaan af.

Weg met de kids
Kinderen gaan graag op pad. Gun ze een heerlijk dagje uit met één van deze leuke kinderactiviteiten. Dat kan iets educatiefs zijn of iets spannends. Laat je (klein)kinderen of neefje of nichtje meekijken op Dagtripdoen.nl en zelf iets leuks uitzoeken. Het kan alle kanten op. Een tripje met een stoomtrein bijvoorbeeld. Misschien willen ze wel een keertje een dagje skiën of sleeën in de zomer. Of wordt het dan toch de kick van het karten? Het wordt hoe dan ook een dagje uit die de kinderen lang onthouden.

Het hoeft niet duur te zijn. De kosten heb je zelf in de hand. Goedkoop uit met kinderen kan heus. En bedenk dat het plezier van een kind onbetaalbaar is!

Totaal 190 uitjes gevonden
Beinsdorp
De kinderen krijgen een rondleiding, mogen pony’s voeren, poetsen, ponystappen (3 pony’s) en zich uitleven in onze strodisco!
Amsterdam
Speel zelf Lasertag in de grootste Arena, 900m2, van Amsterdam. Lasertag Amsterdam is een van de leukste uitjes voor zowel particulieren als bedrijven.
Berlicum
Tijdens de excursie leer je alles over de kamelenmelkerij en de bijzondere gebulte dieren die er rondlopen. Dit unieke uitje is geschikt voor groepen van alle leeftijden en samenstellingen.
Reusel
Binnen de gestelde tijd zijn veel leuke activiteiten mogelijk in het park, samen stellen we er een stoer programma samen.
Rotterdam
Aan de hand van één van de vier gidsdieren volg je een route door de tentoonstelling en kom je erachter waar de stadsdieren leven, wat ze eten en hoe ze zich gedragen en aanpassen aan de stad.
Maasvlakte, Rotterdam
Dichter bij een nieuw stuk Nederland en de modernste haven in ontwikkeling kan je niet komen. Ervaar zelf hoe het is als alles groot, groter of grootst is.
Lelystad
TOMMY KIDS FOREL SPECIAL Toms Creek heeft speciale kinder"vis"feestjes ontwikkeld.
Enschede
Bij ZERO55 kun je 7 dagen per week terecht voor de futuristische activiteiten E-Karten, Lasertag, Space Exit en VR Racing.
Den Haag
Al die mooie, spannende en vrolijke momenten uit The Lion King. Beleef ze samen met je gezin, familie, vrienden, ouders of kinderen.
Dongen
Stap in het duistere doolhof en ervaar de thrill van 100% actie en adrenaline. Dé nieuwste variant op lasergamen en Escape Rooms. Een teamspel om nooit te vergeten!