Verfijn je zoekopdracht

Kinderactiviteiten

Kinderen houden ervan om een dag weg te gaan, om zich even lekker uit te leven in een andere omgeving. Dat hoeft niet eens speciaal te zijn. Ook een overdekte speeltuin in de buurt is één van die geliefde kinderactiviteiten. Eens flink uitpakken kan natuurlijk ook; een dagje uit naar dat spectaculaire pretpark. Of een tripje naar een bijzondere dierentuin.

Kind zijn
Kind zijn staat gelijk aan spelen. Genieten van een onbezorgde tijd nu het nog kan. Maar kinderactiviteiten zijn niet alleen leuk voor het jonge grut. Een dagje uit met de kinderen zorgt ervoor dat de volwassenen zich ook weer even jong voelen. Lekker vrijuit spelen, zonder schaamte, want veel andere volwassenen doen dat ook bij deze activiteiten. Kinderen vinden niets leuker dan met oma, papa of tante in de ballenbak of van de glijbaan af.

Weg met de kids
Kinderen gaan graag op pad. Gun ze een heerlijk dagje uit met één van deze leuke kinderactiviteiten. Dat kan iets educatiefs zijn of iets spannends. Laat je (klein)kinderen of neefje of nichtje meekijken op Dagtripdoen.nl en zelf iets leuks uitzoeken. Het kan alle kanten op. Een tripje met een stoomtrein bijvoorbeeld. Misschien willen ze wel een keertje een dagje skiën of sleeën in de zomer. Of wordt het dan toch de kick van het karten? Het wordt hoe dan ook een dagje uit die de kinderen lang onthouden.

Het hoeft niet duur te zijn. De kosten heb je zelf in de hand. Goedkoop uit met kinderen kan heus. En bedenk dat het plezier van een kind onbetaalbaar is!

Totaal 301 uitjes gevonden
Nunspeet
Your VR World is de eerste die gebruik maakt van een Virtuix-Omni™ voor de meest complete en meeslepende VR beleving. Loop, ren en schiet met 360-graden bewegingsvrijheid. Exclusief bij YourVRWorld!
Sevenum
Mattel Play! Sevenum is een indoor speelparadijs dat bestaat uit volledig gethematiseerde zones waar kinderen zich wanen in de werelden van hun favoriete TV-helden.
Amsterdam
3 in 1! Varen, eten en drinken, wat wil je nog meer? Succes gegarandeerd! Geniet van een pizza naar keuze en onbeperkt bier, fris en prosecco.
Zaandam
Bubbelvoetbal en Archery Tagz zijn twee exclusieve sporten die vrijwel onbekend in Nederland zijn.
De Theetuin Rijsoord maakt van iedere kinderverjaardag een gezellig feest! Je kunt er o.a. bowlen, midgetgolfen en varen.
Amsterdam
De Kanarieclub is in het hartje van Amsterdam in de Foodhallen. Kom heerlijk een hapje eten of geniet van een drankje bij onze unieke poolbar.
Utrecht
Kom naar LEGO® World, het allerleukste dagje uit in de herfstvakantie!
Scheveningen
Het meest uitdagende spel waar iedereen wel eens aan mee zou willen doen. Expeditie Robinson is de perfecte activiteit voor uw bedrijfsfeest, teamuitje, vrijgezellenfeest of familiedag!
Panningen
De nieuwste animatie of actie films kijken en voorzien worden van een lekker drankje of hapje geserveerd bij je bioscoopstoel.
Den Haag
Altijd speelplezier bij het Zuiderparadijs. Heerlijk ravotten in de indoor speeltuin of motoren op het circuit van het grootste indoor verkeersplein van Nederland.