Verfijn je zoekopdracht

Kinderactiviteiten

Kinderen houden ervan om een dag weg te gaan, om zich even lekker uit te leven in een andere omgeving. Dat hoeft niet eens speciaal te zijn. Ook een overdekte speeltuin in de buurt is één van die geliefde kinderactiviteiten. Eens flink uitpakken kan natuurlijk ook; een dagje uit naar dat spectaculaire pretpark. Of een tripje naar een bijzondere dierentuin.

Kind zijn
Kind zijn staat gelijk aan spelen. Genieten van een onbezorgde tijd nu het nog kan. Maar kinderactiviteiten zijn niet alleen leuk voor het jonge grut. Een dagje uit met de kinderen zorgt ervoor dat de volwassenen zich ook weer even jong voelen. Lekker vrijuit spelen, zonder schaamte, want veel andere volwassenen doen dat ook bij deze activiteiten. Kinderen vinden niets leuker dan met oma, papa of tante in de ballenbak of van de glijbaan af.

Weg met de kids
Kinderen gaan graag op pad. Gun ze een heerlijk dagje uit met één van deze leuke kinderactiviteiten. Dat kan iets educatiefs zijn of iets spannends. Laat je (klein)kinderen of neefje of nichtje meekijken op Dagtripdoen.nl en zelf iets leuks uitzoeken. Het kan alle kanten op. Een tripje met een stoomtrein bijvoorbeeld. Misschien willen ze wel een keertje een dagje skiën of sleeën in de zomer. Of wordt het dan toch de kick van het karten? Het wordt hoe dan ook een dagje uit die de kinderen lang onthouden.

Het hoeft niet duur te zijn. De kosten heb je zelf in de hand. Goedkoop uit met kinderen kan heus. En bedenk dat het plezier van een kind onbetaalbaar is!

Totaal 171 uitjes gevonden
Van 07-08-2018 tot 26-08-2018
Boottocht naar Enkhuizen Zuiderzeemuseum
Amsterdam
Vaar mee van Amsterdam naar het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen en beleef een mini-vakantie in eigen land deze zomer!
Luttelgeest
Stel jouw kompas af op de Orchideeën Hoeve en beleef een onvergetelijke reis door meer dan 25.000 m² tropische tuinen.
Vogelwaarde
Ervaar de meest sfeervolle en avontuurlijke ballonvaarten in Zeeland! De piloten van BallonvarenZeeland maken er samen met hun crew, altijd een geweldige mooie ballonvaart van, die u niet snel zal vergeten! Geniet van het mooie Zeeland.
Alkmaar
Zoekt u iets leuks om samen met uw kind(eren) of kleinkind(eren) te doen? Een bezoek aan Stedelijk Museum Alkmaar is verrassend, er is veel moois te zien en je leert ook nog iets!
Amsterdam
Ik wil graffiti geeft super leuke graffiti workshops. We verzorgen een onvergetelijke dag waar het draait om plezier maar ook om creativiteit.
Rotterdam
Ooit oog in oog gestaan met een tijger? Of een potvis van 30.000 kilo zonder vlees bekeken? In Het Natuurhistorisch kan het! Maar hoe zet het museum de dieren eigenlijk op?
Utrecht
Wil jij helemaal de blits maken bij jouw vriendjes en vriendinnetjes in de klas? Vorm een echte rockband en treed op op een ons podium!
Casteren
Wat is er nu leuker dan porselein te beschilderen samen met je vriendinnen, (schoon)zussen, collega’s, buren, met je kinderen, tijdens een vrijgezellenfeest of met wie dan ook?
Kerkrade
Wie kent het oer Hollandse spelletje midgetgolf niet? Bij GlowGolf krijgt dit spelletje een heel nieuwe spectaculaire dimensie.
Winsum
Het unieke Feel Good moment voor de vrouw!! Kom gezellig met je vriendin(nen), zussen of collega's. In ons ruime assortiment van ongeveer 280 jurken is voor iedereen wat wils!