Verfijn je zoekopdracht

Kinderactiviteiten

Kinderen houden ervan om een dag weg te gaan, om zich even lekker uit te leven in een andere omgeving. Dat hoeft niet eens speciaal te zijn. Ook een overdekte speeltuin in de buurt is één van die geliefde kinderactiviteiten. Eens flink uitpakken kan natuurlijk ook; een dagje uit naar dat spectaculaire pretpark. Of een tripje naar een bijzondere dierentuin.

Kind zijn
Kind zijn staat gelijk aan spelen. Genieten van een onbezorgde tijd nu het nog kan. Maar kinderactiviteiten zijn niet alleen leuk voor het jonge grut. Een dagje uit met de kinderen zorgt ervoor dat de volwassenen zich ook weer even jong voelen. Lekker vrijuit spelen, zonder schaamte, want veel andere volwassenen doen dat ook bij deze activiteiten. Kinderen vinden niets leuker dan met oma, papa of tante in de ballenbak of van de glijbaan af.

Weg met de kids
Kinderen gaan graag op pad. Gun ze een heerlijk dagje uit met één van deze leuke kinderactiviteiten. Dat kan iets educatiefs zijn of iets spannends. Laat je (klein)kinderen of neefje of nichtje meekijken op Dagtripdoen.nl en zelf iets leuks uitzoeken. Het kan alle kanten op. Een tripje met een stoomtrein bijvoorbeeld. Misschien willen ze wel een keertje een dagje skiën of sleeën in de zomer. Of wordt het dan toch de kick van het karten? Het wordt hoe dan ook een dagje uit die de kinderen lang onthouden.

Het hoeft niet duur te zijn. De kosten heb je zelf in de hand. Goedkoop uit met kinderen kan heus. En bedenk dat het plezier van een kind onbetaalbaar is!

Totaal 290 uitjes gevonden
Dalen
Dit heerlijke vakantiepark is een echte aanrader als je heerlijk wilt genieten van de natuur en omgeving. Het park is kindvriendelijk en bied meerdere activiteiten aan voor jong en oud!
Echt
Ouderwets buiten spelen, stoere attracties en unieke workshops in het hartje van Limburg! Ontdek Valdeludo in Echt, het avonturenpark waar kinderen kunnen ravotten, klimmen en klauteren, spetteren in de speelrivier, hutten bouwen en nog veel meer!
Lelystad
Lekker met je handen in de klei. Laat je verrassen met een bijzondere workshop ter ontwikkeling van je creativiteit.
Surhuisterveen
VR is een (bijna) niet van echt te onderscheiden wereld en wij nemen je er graag mee naar toe! Stap in de huid van Max op het race circuit, overwin je hoogtevrees of zie de wondere wereld van de oceaan.
Van 18-10-2019 t/m 27-10-2019
Oudhollandse kermis
Enkhuizen
Tijdens deze feestelijke week genieten kinderen, ouders en grootouders ouderwets van de verschillende, gratis kermisattracties uit de jaren twintig.
Amsterdam
Magic Portal is een gloednieuwe gps game bij UP Events. Een spel waar realiteit en augmented reality worden gecombineerd tot een magisch en spannend avontuur.
Kantelen, draaien en het spoor volgen - en dan nog opletten waar je loopt -. Met de spannende interactieve stadstour Lost in Time beleef je Amsterdam op een hele andere manier. Met een iPad in de hand beleven spelers een waar avontuur door de stad. De iPad verandert in een tijdmachine, wanneer de jonge hacker Thijmen er met de tijdmachine van de professor vandoor gaat. Volg hem door de geschiedenis van de stad en haal hem snel in. Of raak voorgoed lost in time!
Luttelgeest
Stel jouw kompas af op de Orchideeën Hoeve en beleef een onvergetelijke reis door meer dan 25.000 m² tropische tuinen.
Valkenburg
MergelRijk is een unieke belevenis in de grotten van Valkenburg.
Van 29-07-2019 t/m 02-08-2020
Sportieve zomervakantie
Utrecht
Utrecht – Ben je tussen de 3 en 10 jaar oud en kun je niet stilzitten in de vakantie? Dan is zijn onze kampen echt iets voor jou!