Je zoekopdracht

Verfijn je zoekopdracht

Resultaat: 803 uitje(s)
Epe
Een oude boerderij, die dateert van het jaar 1715, is authentiek ingericht en fungeert als museum. In dit museum krijgt u een indruk van het boerenleven rond 1900.
Beerze
Gelegen in het prachtige Vechtdal in Overijssel ligt camping en bungalowpark Beerze Bulten.
Oegstgeest
Een museum waar je een reis maakt in een menselijk lichaam is uniek in Nederland, zelfs in de hele wereld.
Terschuur
Oude Ambachten & Speelgoed Museum - Laat je meenemen in de tijd dat er geen elektriciteit was, de meeste arbeid nog met de hand werd gedaan en de mensen nog afhankelijk waren van familie, vrienden en buren.
Den Haag
Tijdens een anderhalf uur durende rondvaart door het centrum van Den Haag wordt u onder de vleugels genomen van de vrijwilligers van stichting de Ooievaart.
Roggel
Beleef het bourgondische buitenleven op Camping de Leistert! Hier verblijf je altijd op topniveau. De 5-sterrencamping in hartje Limburg heeft prachtige, ruime plaatsen.
Brunssum
Schoenen zijn verboden in het BloteVoetenPark in Brunssum, dus trek die maar snel uit! Het is namelijk heerlijk om hier op blote voeten rond te lopen.
Amsterdam
Het Kinderkookkafé is de plek voor kinderen om alle facetten van koken en bedienen te ervaren. Hoe leuk is het dat je zelf langs de-bar-op-jouw-hoogte kan lopen en kiezen wat je wilt drinken en eten!
Ridderkerk
De Theetuin Rijsoord maakt van iedere kinderverjaardag een gezellig feest! Je kunt er o.a. bowlen, midgetgolfen en varen.
Poortugaal
Het Albrandswaard Avonturen Park (AAP) is een outdoor recreatie- en sportpark voor zowel jong als oud.
Ticket vanaf € 5,50 per persoon
Rotterdam
Midget Golfbaan Parkhaven is gelegen op een prachtige en romantische plek midden in de bruisende stad Rotterdam.
Op het strand
Scheur met een zeilwagen over het strand en kom landzeilen bij Wind 'n Wheels! Op het enige landzeilpark in de stad race je over Zeeburgeiland in Amsterdam.