Bunkercomplex Dishoek

Koudekerke
Datum: 18-08-2022 t/m 31-12-2022

Ontdek een bijzonder oorlogsmonument: het bunkercomplex in de Zeeuwse duinen – onderdeel van de Atlantikwall. De bunkers bij Dishoek speelden tijdens de Slag om de Schelde een cruciale rol bij de bevrijding van Nederland in november 1944. Bezoek de unieke hospitaalbunker, kijk hoe de soldaten leefden in de manschappenbunkers en herbeleef de hevige gevechten rond de bunkers door de beeldende verhalen van onze gidsen. Rondleidingen (reserveren verplicht).

  • Zaterdag en zondag van 10.30 tot 14.30 uur.
  • Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur.
  • Reserveren 24 uur van te voren.

Rondleidingen vinden doorgang bij minimaal 6 personen in totaal. Je kunt reserveren door een e-mail te sturen naar info@bunkerverhalen.nl. Gelieve ook je telefoonnummer vermelden.

Let op: de rondleidingen zijn helaas niet toegankelijk voor kinderwagens en rolstoelen. Mogelijkheden. Individueel boeken. Wil je, alleen of samen met een paar anderen, een rondleiding boeken? De rondleiding is ook zeer geschikt voor kinderen.

Kosten: € 8,50 per persoon, kinderen 4 t/m 12 jaar € 4,00.

Duur rondleiding: circa 1,5 uur.

Tip: trek stevige schoenen aan.

Groepsrondleiding.

Met een groep bunkercomplex Dishoek bezoeken? In overleg plannen we met u een datum en tijdstip in. Op het contactformulier kunt u aangeven hoe groot de groep is en wat uw wensen zijn. Duur rondleiding: circa 1,5 uur.

Schoolexcursie of bedrijfsuitje.

Met uw klas of collega’s bunkercomplex Dishoek bezoeken? Gegarandeerd een boeiend uitje In overleg leggen we met u een datum en tijdstip vast. Op het contactformulier kunt u aangeven hoe groot de groep is en wat uw wensen zijn.

Bij ons kunt u niet parkeren, alleen als u slecht ter been bent. Parkeren op parkeerterrein verlengde Dishoekseweg.

Adres

Waterlinie

Koudekerke

Uitjes in de buurt

Reviews van Bunkercomplex Dishoek

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.