Stadswandelingetje

Amsterdam

Amsterdam ontdek je het beste wandelend met een Mee in Mokum gids die zijn stad van haver tot gort kent. Luister naar persoonlijke verhalen en anekdotes, ontdek onverwachte details en verborgen plekjes en geniet van de Amsterdamse sfeer. Onze gidsen zijn vrijwilligers, rondleiden is hun hobby en passie.

Een stadswandeling duurt ongeveer tweeënhalf tot drie uur, inclusief een stop om iets te drinken of te eten als u dat wenst. De kosten daarvoor zijn voor eigen rekening.

Reguliere stadswandelingen starten, tenzij anders vermeld, om 11.00 en 14.00 uur vanaf Museumcafé Mokum, Amsterdam Museum, Kalverstraat 92.

Een stadswandeling kunt u uiterlijk één werkdag van tevoren tot 15.00 uur reserveren. Reserveringen voor het weekend moeten uiterlijk vrijdag vóór 15.00 uur zijn ontvangen.

Andere wensen?
Wilt u een wandeling in een andere taal dan Nederlands, Engels of Duits, of een wandeling in een bepaalde buurt, een andere starttijd en/of locatie, gidsen in bus of boot? Vraag deze aan (vijf werkdagen van tevoren) en zet uw wensen in het opmerkingenveld.

Adres

Gilde Amsterdam Mee in Mokum

Amsterdam

Uitjes in de buurt

Reviews van Stadswandelingetje

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.