Zwerfsteneneiland

Maarn

VOOR DE NATUURLIEFHEBBER
Elke 1e zaterdag van de maand vindt de gratis maandrondleiding plaats, waarin gids Peter Enter u alles vertelt over Zwerfsteneneiland. Op afspraak ook een privé rondleiding mogelijk (€ 3,00 pp / min. € 30,00 per groep).

Ook kunt u kennis maken met ons duurzame onderhoudsteam "Pjotter & RobertJan", 2 bokken van het Hollandse Geitenras, die het maai- en snoeiwerk bijhouden op het eiland.

Na aanmelding voor deelname via zwerfsteneneiland@studiomirjam.nl én bij een minimale deelname van 6 personen, verwelkomen wij u graag op het prachtige eiland te Maarn.

VOOR WIE EEN HEERLIJKE DAG WIL BELEVEN
Het is ook mogelijk een privé rondleiding te reserveren, voor een eigen groep of als activiteit in een geheel programma voor een familie-, vrienden-, bedrijfsuitje/dag, welke wij van a-z, incl. catering voor u kunnen verzorgen.

VOOR EEN FANTASTISCH KINDERFEEST
Het Zwerfsteneneiland is ook een zeer leuke en leerzame plek voor kinderen. Wij kunnen dan ook een heus kinderfeest verzorgen, met veel spelactiviteit, leerzame momenten en op zijn tijd lekker smullen. ook

KORTOM
Een dag puur genieten in de prachtige natuur op de Utrechtse Heuvelrug, waar RUST de hoofdrol speelt!

Neemt u vrijblijvend contact met ons op, dan denken wij graag met u mee en maken een programma op maat met het juiste prijskaartje daaraan!

Zonnige groet, Peter & Mirjam
Vrienden van het Zwerfsteneneiland!

Google Maps

Adres

Zwerfsteneneiland Maarn
Bergweg 45
3951LH Maarn

Uitjes in de buurt

Reviews van Zwerfsteneneiland

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.