Suppen(Stand Up Paddling)

Wanssum

Stand Up Paddling

De laagdrempeligheid en veelzijdigheid van SUP zorgen ervoor dat deze sport in korte tijd explosief gegroeid is. Met SUP kun je het mooie natuurgebied in onze regio op een ontspannen manier vanaf het water ontdekken. Wij bieden verschillende opties aan met een maximum van 10 personen. Wilt u met meerdere personen de activiteit komen doen dan gaan we samen de mogelijkheden bekijken Onze instructeur begint met de uitgebreide uitleg en vervolgens ga je zelf het water op.

Wat doet Stand Up Padling met je:

1. Je komt tot rust op het water
Het water heeft iets magisch, iets rustgevends. Zowel kinderen als volwassenen ervaren dat buiten (in de natuur) bezig zijn in combinatie met het water je hoofd even leeg kan maken en je tot rust brengt.

2. Je traint je hele lichaam
Tijdens het suppen gebruik je je hele lichaam. Het is absoluut niet de bedoeling dat je alles uit je armen haalt. Heb je de juiste techniek dan train je je lichaam van top tot teen. Wij geven de uitleg.

3. Het verbetert je evenwicht
Op je board ben je continue aan het balanceren. In het begin sta je misschien wat instabiel op je board, maar je merkt echter al snel dat je steeds makkelijker kunt peddelen. Het verbetert je algehele balans, concentratie en stabiliteit.

4. SUP is een lage impact activiteit
Dit maakt SUP geschikt voor een iedereen! Het is een volledige lichaamstraining met een lage impact.

5. In een kleine een groep van maximaal 10 personen
Wij hebben 10 SUP-boarden en daardoor hebben we maximale aandacht voor de mensen.

Google Maps

Adres

Just Be Fit Outdoor
Sportlaan 1
5861BD Wanssum

Uitjes in de buurt

Reviews van Suppen(Stand Up Paddling)

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.