Natuur incl. tuinieren

Amersfoort
Land in Zicht
Achterhoekerweg 19
3826NA Amersfoort

“Het voelt als de achtertuin van Vathorst!” - Aldus een van onze vrijwilligers van de vorige meewerkochtend. Op de Tuinderij van Land in Zicht werken we aan een natuurinclusieve zelfoogsttuin, voor en door de wijk. De tuin bewerken we met onze zorgdeelnemers, onder leiding van de tuinder. We bevinden ons middenin natuurgebied Waterrijk. Iedere eerste zaterdag van de maand ben je welkom om een ochtendje mee te komen helpen en het tuindersleven zelf te ervaren.  
 
Deze keer willen we jullie wat meer vertellen over... Natuurinclusief werken. We werken samen met de natuur. We zorgen goed voor de bodem en de beestjes, boven én onder de grond. Hoe we dat doen? Daar vertellen we je graag meer over! 
 Daarnaast steken we natuurlijk lekker samen de handen uit de mouwen. Deze maand staat op het programma: wieden en watergeven (niet gek met dit weer, verfrissend!). 
 
Trek kleding en schoenen aan die vies mogen worden. Gereedschap is aanwezig. Handschoenen mag je meenemen. Kinderen zijn van harte welkom, onder begeleiding van een ouder.  

Bezoek de website >>

Google Maps

  Reviews van Natuur incl. tuinieren

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden