Maarsseveense Plassen

Maarssen

Er is een ruim strandbad voor veel zwemplezier en er zijn groene ligweiden. Het gebied is ook uitstekend voor de sportieve activiteiten, zoals fietsen, skeeleren, trimmen of wandelen. Maar er is ook ruimte voor paardrijden, kanovaren, survival, vissen en duiken.

Het zwemwater is van uitstekende kwaliteit en in het strandbad is toezicht door gekwalificeerd personeel. Let er op dat honden niet zijn toegestaan in het strandbad.

Speeleiland
Het speeleiland in de Maarsseveense Plassen, in de vorm van een puzzelstuk, geeft voor jong en oud veel waterplezier. Er is een waterdoolhof, waterglijbaan, waterval en een interactief spel in de vloer van het entreeplein. Op het eiland is ook een speelweide met een klim- en speeltoestel.

Spelregels
Zowel voor recreatie als het gebruik van de Maarsseveense Plassen bestaan spelregels. Zo is er geen verblijf toegestaan na zonsondergang. Het gebruik van radiografisch bestuurbare voer- of vaartuigen is verboden. Ook het maken van open vuur is verboden alsmede het gebruik van barbecues (met uitzondering van gastoestellen).

Horeca
Naast de ingang van het strandbad is een snackbar en een restaurant waar ze pannenkoek serveren.

Varen
Kanovaren, roeien of zeilen is toegestaan. Op de Maarsseveense plassen is het varen met een motorboot (of een ligplaats hiervoor) niet toegestaan.

Vissen
Om bij de Maarsseveense Plassen te kunnen vissen heb je wel een VISpas nodig. Zowel in de kleine als in de grote plas vind je aanlegplaatsen voor vissersboten. Ook kun je een ligplaats voor je boot huren.

Google Maps

Adres

Maarsseveense Plassen
Herenweg 53
3602 AN Maarssen

Uitjes in de buurt

Reviews van Maarsseveense Plassen

22 July 2014

De Maarsseveense Plassen is van alle gemakken voorzien. Er zijn veel activiteiten voor kinderen, zoals een speeleiland met glijbanen. Je betaalt een klein bedrag voor de toegang, maar dat is meer dan de moeite waard. Alles zag er netjes en schoon uit.

Anoniem

11 September 2016

Wat een geweldig recreatiegebied. We waren hier met kinderen in de leeftijd van 6, 8, 10 en 11. Ze vonden het heel leuk. Het viel vooral op dat het zo schoon en netjes was. Complimenten aan het personeel. Geen honden en geen "hangjongeren". Tot aan het einde van de dag worden de prullenbakken geleegd en waren de toiletten netjes met altijd voldoende WC papier. Voor iedere leeftijd een "apart veld". Voldoende parkeergelegenheid, diverse punten met snacks, EHBO en bewaking. Kortom, wij vonden het geweldig. Tot volgend jaar!

Ria Heij

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.