Break-In Room

Wijster

Op het rustige platteland van Drenthe staat een mysterieuze hut. Alleen te bereiken via een zandpad en verscholen in de bossen. Wat is dit voor plek? De luiken zijn nog dicht, maar door een kier kun je alvast naar binnen gluren. Op de bar zie je drankjes en hapjes staan en in de hoek staat een muziekinstallatie klaar om er een spetterend feest van te maken. Er is echter een klein probleempje… de deur zit op slot!


Escaperoomspecialisten zijn gewend om ergens uit te breken. Bij ons kun je het vervolg hierop doen: de Break-In Room. De Break-In Room is eigenlijk een omgekeerde escaperoom. Het is nu niet de bedoeling om uit te breken, maar om in te breken!

De spelleider deelt jullie in verschillende inbrekersgildes van 5 tot 7 personen in. Dan start de tijd en is het spel begonnen. De klok loopt af van 90 naar 0 minuten. Lukt het jouw groep om binnen die tijd alle aanwijzingen te vinden? Als je de omgeving hebt uitgekamd, kun je dan de puzzels oplossen? Lukt het je om de Jachthut binnen te komen, dan lachen de biertjes je toe.

Winterse variant

De Break-In Room is een Escape Room dat alleen in de zomer kan worden geboekt. In de wintermaanden bieden wij een andere variant aan, namelijk de Break Out. Deze is beter afgestemd op slecht weer, maar net zo leuk!

Google Maps

Adres

Taribush Uitjes
Emelangen 2
9418TG Wijster

Uitjes in de buurt

Reviews van Break-In Room

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.