Escaperoom

'S-GRAVENHAGE

Voor deze, bijna onmogelijke missie, zijn wij op zoek naar een team van uitstekende spionnen. Er moet ingebroken worden in het lab om het virus te stelen. In het lab kom je veel obstakels tegen. Als het lukt om de missie te voltooien, ligt er een mooie beloning klaar.

Accepteren jullie de missie?

Mission Impossible
Als team van spionnen krijg je een uur om in te breken en te ontsnappen zonder dat iemand het door heeft. Blijf gefocust en houd alles onder controle, fouten zijn desastreus! Enkele hulpmiddelen worden aangereikt, maar de missie heeft alleen een kans van slagen door een feilloze samenwerking met je team.

Beproef jouw kennis en kundigheid!

Unlock Scheveningen: wat is een Escape Room?

Beproef jouw oplossend vermogen en cryptisch denken! Deze Escape Room in Scheveningen is surrealistisch, intens, hilarisch en super uitdagend!

Bij een ‘escape game’ (oftewel: Escape Room) ga je met een groep vrienden, collega’s, vrijgezellen of familie op avontuur, in een afgesloten ruimte, bestaande uit verschillende kamers. Door middel van logisch denken en teamwork, moeten jullie de vraagstukken oplossen en binnen 1 uur weer buiten staan. Zet alle zintuigen op scherp om aanwijzingen te ontdekken. Puzzels, raadsels en andere mysteries zal het team moeten trotseren om te kunnen ontsnappen, terwijl de druk met de minuut groter wordt.
Je vergeet tijd en realiteit…

Interactief entertainment
Interactief entertainment is de toekomst en real life gamen wordt steeds populairder. Een ‘Escape Game’ is een vorm van interactief entertainment waarbij je als groep onderdeel bent van een surrealistisch en interactief spel. Samenwerken, logica en inzien van cryptische verbanden zijn de sleutelwoorden.

Over Unlock Scheveningen
Unlock Scheveningen is de eerste Escape Room in Scheveningen en is uniek in zijn soort met maar liefst 7 kamers.

Unlock Scheveningen is geschikt voor groepen van 4 tot maximaal 8 personen, waarbij een minimale leeftijd van 16 jaar geldt. Meer personen zullen in verschillende groepen worden ingedeeld op verschillende tijden. De wachtende bezoekers kunnen in de ontvangstruimte onder genot van een drankje wachten. Deze Escape Room in Scheveningen leent zich zeer goed in combinatie met andere workshops en activiteiten. Bekijk onze arrangementen voor meer informatie of neem contact op voor andere mogelijkheden.

Google Maps

Adres

Unlock Scheveningen
Schokkerweg 44-a
2583BJ 'S-GRAVENHAGE

Uitjes in de buurt

Reviews van Escaperoom

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.