Chocolade Proeverij

Amsterdam
Cacao & Spice
Dollebegijnensteeg 5-a
1012HD Amsterdam

Geniet van een heerlijke vegan chocolade proeverij in onze winkel, in hartje Amsterdam! Van huisgemaakte bonbons tot 'single origin' chocolade uit alle delen van de wereld.

Wist je dat cacaobomen de smaken van de omgeving opnemen? Dus, als je 'single origin' chocolade (chocola uit één gebied) proeft, kan je een vleugje fruit proeven, zoals peer of noten.

Laat je verrassen met de unieke en pure smaken van onze single origin-chocolaatjes! Een reep 'single origin' chocola uit het Atlantische regenwoud in Brazilië heeft een unieke smaak, evenals onze single origin-bars van het eiland Grenada, Papoea, Congo, Vietnam, enz. Maak een kleine reis rond de wereld!

In mijn werkruimte naast de winkel maak ik elke dag bonbons, waaronder ook lactose-vrije bonbons. Natuurlijk laat ik je graag van mijn bonbons proeven! Ik maak chocolaatjes met verschillende kruiden, zoals kruidnagel, zwarte peper, cardemom en chili, of met koffie e.d.

Natuurlijk heb ik een glaasje water voor je klaar om tussen de chocolaatjes in te nemen!

Let op:
- het toilet is helaas niet toegankelijk voor gasten
- er is geen echte zitgelegenheid, de proeverij wordt georganiseerd rond een sta-tafel.
- mijn winkel is gevestigd in het oude stadscentrum, ook wel bekend als de rosse buurt, het is wellicht niet geschikt voor kinderen ;)
- al mijn chocolade is niet 100% gegarandeerd lactosevrij en niet aanbevolen voor mensen met een zware allergie. Kruisbesmetting is mogelijk.

Neem contact op voor de beschikbaarheid en eventuele vragen.

Bezoek de website >>

Google Maps
Proeverij
Ambacht
Amsterdam
Vegan

  Reviews van Chocolade Proeverij

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden