Verfijn je zoekopdracht

Bezienswaardigheden in Nederland
Een uitje in Nederland; dat klinkt misschien niet zo spannend, maar er zijn talloze bezienswaardigheden die je nog niet ontdekt hebt. Want Nederland staat er vol van. Welke bezienswaardigheid is nu echt de moeite waard? Dagtrip Doen heeft er een heleboel verzameld en op een rij gezet. Aan jou de keuze.

Wat is nou een bezienswaardigheid?
Wij vinden dat een bezienswaardigheid iets unieks moet hebben. Een bijzonder gebouw bijvoorbeeld. Of een paleis met koninklijke allure. Of een gerenoveerde molen waar je het bloed, het zweet en de tranen van weleer kunt ruiken. Bezienswaardigheden hoeven natuurlijk niet het doel te zijn van jouw uitstapje. Het kan ook dienen als een leuke onderbreking tijdens een dagje uit.

Ben je wel eens in het Concertgebouw geweest? Ook interessant als je geen voorstelling bijwoont. Een rondleiding is al een ervaring om nooit te vergeten. Of wat dacht je van Kasteel Hoensbroek, of het Nationaal Monument Kamp Vught. Nederland heeft talloze educatieve en interessante bezienswaardigheden. Combineer ze tot een verrijkend uitstapje.

Ontdek!
Misschien dacht je dat je de belangrijkste bezienswaardigheden in Nederland wel gezien had. Maar Op Dagtrip Doen ontdek je dat er nog heel wat uitjes in het verschiet liggen. Bijvoorbeeld een rondleiding in stadion de Kuip. Nu kan het nog. Beklim eens de Domtoren, of geniet van het prachtige landschap bij Kinderdijk en 19 historische molens.

Een prachtige, nog te ontdekken bezienswaardigheid kan zo maar om de hoek liggen. Leer je eigen land beter kennen en plan die leuke uitstapjes!

Totaal 171 uitjes gevonden
Dordrecht
Naast een boeiende expositie waar je veel over sterrenkunde te weten komt, vindt je er ook de grootste collectie meteorieten van alle sterrenwachten in Europa.
Heenvliet
Deze is uniek in zijn soort. Veel bekende figuren uit de geschiedenis zijn hier te gast geweest.
Amsterdam
Het Scheepvaartmuseum laat zien hoe de zee de Nederlandse cultuur heeft bepaald.
Maastricht
"Heb je zin om een keertje samen een kopje koffie te drinken?" Ja! Tenminste, wel als dat kopje koffie wordt gedronken in de Dominicanenkerk.
Lekker naar de zon? Of toch maar sneeuwhappen? Ga erop uit en kies jouw vakantie!
Amsterdam
We organiseren clinics voor groepen. Ideaal voor een bedrijfsuitje, teambuildingsactiviteit, vrijgezellenfeestje en meer!
Poederoijen
Het beroemdste kasteel van Nederland. Een groots avontuur voor jong en oud, neem jij ook een kijkje?
Eigen Locatie in heel Nederland & België
In een stad naar keuze blijken ineens 12 bommen verstopt te liggen. Het is aan jullie om deze te ontmantelen. Lukt het jullie om alle escape games op te lossen en alle chechpoints te vinden in de door jullie gekozen stad.
Garderen
Rechtstreeks vanuit het centrum van Garderen huur je een authentieke Mini Cooper uit de jaren `70/`80. Stap in en waan je terug in de tijd.
Haarlem
Ontdek de Haarlemse Hofjes met een bevlogen gids.