Resultaat: 61 uitje(s)
Zoetermeer
Kinepolis is een bioscoop waar je terecht kunt voor de nieuwste films.
Zoetermeer
In SnowWorld Zoetermeer hoef je niet te wachten tot het wintersportseizoen weer begint, je bent altijd sneeuwzeker.
Zoetermeer
Beleef Jumpen bij Jump One! Het is voor ie-der-een: jong oud, ervaren en beginner iedereen is welkom. Van hoge tot lage trampolines en van backflips tot salto’s
Zoetermeer
Het aanbod van Ayers Rock is zeer divers. Zó veel te beleven voor een leuk dagje uit! Er zijn meer dan 20 activiteiten die een beleving zijn voor lichaam en geest. Of gaat u de uitdaging aan om onze 17 meter hoge klimwand te beklimmen.
Zoetermeer
Stadsboerderij Het Buitenbeest in Zoetermeer is een 'groene oase' in de stad!
Zoetermeer
Karten, Lasergamen, Prison Island en nog veel meer.
Zoetermeer
Ben jij uit het goede hout gesneden? Met het Hulpboswachtershandboek en een hulpboswachtersjas vol met gadgets ontdek je De Balij.
Zoetermeer
Verstoppertje spelen, slootje springen, klimmen en struinen of een hut bouwen? Dat kan in het speelbos De Balij van Staatsbosbeheer.
04-01-2023
  Struintocht
Zoetermeer
Kom struinen buiten de paden in de uiterwaarden van het Munnikenland rond Slot Loevestein.
Zoetermeer-Oosterheem
In Speelbos Bentjungle kan je slingeren, klauteren en klimmen en ook lekker een balletje trappen en vliegeren op de grasvelden.
Warmond en Zoetermeer
Je kunt gaan bowlen terwijl je uitkijkt op de skyline van New York of of The Golden Gate bridge! Genieten van een fantastisch diner of buffet voor kleine en ook grote groepen!
Afstand van 40.2km
Zoetermeer
Zoetermeer is een aangenaam parkrijke stad die aan de rand van Nationaal Landschap het Groene Hart ligt. Het voormalige ontginningsdorp is omgeven door pittoreske polderlandschappen waar het dankzij de...

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!