Resultaat: 30 uitje(s)
Zaandam
Kinderboerderij de Veldmuis is enige jaren geleden door Angela Groothuijzen voor het programma "De Uitdaging".
Ticket vanaf € 65,00 per persoon
Zaandam
Het Zaans Museum & Verkade Paviljoen op de Zaanse Schans is gevestigd in een eigentijds gebouw.
Zaandam
De Museumwinkel Albert Heijn in Zaandam is een samenvoeging van twee huizen.
Zaandam
Zin in een filmpje? Kom dan naar Pathè Zaandam, de grootste bioscoopketen van Nederland! Hier bekijk je de nieuwste films.
Zaandam
Bubbelvoetbal en Archery Tagz zijn twee exclusieve sporten die vrijwel onbekend in Nederland zijn.
Zaandam
In 1967 schonk Albert Heijn de grootste kinderboerderij in Nederland aan de Zaanse jeugd.
Zaandam
Stap de meeste intense VR ervaring van dit moment in!
Zaandam
Maak kennis met meer dan 30 VR spellen!
Zaandam
Leer hoe je een echt goede ontspannende massage kan geven.
Zaandam
In de ayurvedische massage opleiding leer je een holistisch energetische massage geven. Men maakt gebruikt van geurige- gepaste oliën
Afstand van 21.5km
Landsmeer
Je komt door natuurgebied ’t Twiske, door Zaanse Schans en door Zaandam.Het TwiskeLangs het Noordhollandsch Kanaal is het mooi fietsen, je passeert hier krijtmolen D’Admiraal uit 1792. Net voordat je...
Afstand van 68.7km
Edam
Verken de omgeving van Zaandijk, Middenbeemster, Volendam en Purmerend. Een heerlijke fietsroute om je hoofd leeg te maken en te genieten van de natuur. Vanuit Edam fiets je naar het plaatsje Middenbeemster....

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!