Resultaat: 265 uitje(s)
Haarlem
IJskoud organiseert voor uw bedrijf de perfecte winterse kerstfeesten, dit kan op uw eigen locatie zelf of op een locatie naar keuze op afspraak! Wij zijn hier al jarenlang in gespecialiseerd.
Drimmelen
Ga op avontuur in De Biesbosch en ontdek tijdens dit teamuitje de wonderschone natuur van dit nationaal park
Lelystad
Tijdens het winterseizoen kun je volop avontuurlijk vissen op steur, karper en meerval. Heerlijk in de buitenlucht en coronaproof recreƫren.
Kaatsheuvel
Samen genieten in de Winter Efteling
Bestel tickets met 10% uitjes korting
Oisterwijk
Heb je zin in een leuke dag uit maar dan op een hele bijzondere manier? Dan is onze food tour door het prachtige Brabant echt een aanrader.
Van 13-01-2023 t/m 31-03-2023
  Winter Cursus Boetseren
Apeldoorn
Cool beeldje bouwen met klei: kneden, drukken, rollen, plakken en smeren met de klei om vormen en structuren te maken in jouw eigen unieke beeld.
Hilvarenbeek
Wil jij ook een onvergetelijke, verrassende en actieve dag uit? Boek dan onze nieuwste tour door Midden- en West-Brabant; de Food Tour Brabant Winter Experience
Austerlitz
Altijd al willen weten hoe verschillende dieren in de winter overleven? Kom naar Austerlitz en een gids zal vertellen hoe dieren de winter door komen.
02-02-2023
  Winterwad
Schiermonnikoog
Beleef het wad in de winter op op Schiermonnikoog! Goed ingepakt en op laarzen kun je ook in de winter prima het wad op. Honderd jaar geleden werden er zelfs wadloop-ijstochten over het ijs van en naar...
12-02-2023
  Winterwandeling
Boxtel
Ontdek hoe dieren en planten de winter doorkomen in het afwisselende landschap van de Kampina.
03-02-2023
  Wintergasten
Lelystad
Bezoek het vogelparadijs in de winter. Op zoek naar eenden, ganzen en zwanen, maar ook naar roofvogels en baardmannetjes. Dit jaar is Marker Wadden voor het eerst in de winter te bezoeken, dus grijp deze kans en ga mee op deze extra lange wandelexcursie!
Appelscha
Ga je mee een frisse neus halen? Een enthousiaste gids van Staatsbosbeheer neemt je mee op een wandeling door het Drents-Friese Wold. Ook in de winter is de natuur prachtig.

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!