Resultaat: 14 uitje(s)
Waalwijk
Fit. Fun. Freedom. Klaar voor het échte werk? Jumping is bij ons serious business. Ervaar ultieme vrijheid op de trampolines!
Waalwijk
Voor jonge fans van het echte Koken en Bakken geeft By LLen de mogelijkheid workshops (of Kinderfeestjes) te volgen waarbij de keuken 'het' onderdeel van de middag zal zijn!
Waalwijk
Wil jij met jou eigen gezelschap genieten van een tafel vol huisgemaakte lekkernijen? Van Hartig tot zoet. Kom naar By LLen en schuif aan in huiselijke sferen!
Waalwijk
Schoenen zijn er uiteraard in overvloed, want wat is een Schoenen Museum zonder schoenen.
Afstand van 48.9km
Drunen
Net buiten Waalwijk maak je een mooie tocht door de afwisselende natuur. Je fietst door de bossen van de Loonse en Drunense Duinen, maar ook langs het Vlijmens Ven en het Engelermeer.
Oisterwijk
Struinen door de Brabantse Sahara De grootste levende stuifzandgebieden van West-Europa liggen tussen Tilburg, Waalwijk en Den Bosch.
De Langstraat (Heusden, Waalwijk, Loon op Zand)
Stap op de fiets en trap de FOOD route door het prachtige gebied van de Langstraat. Deze scharrelroutes staat in het teken van duurzaam eten.
Dongen
Stap in het duistere doolhof en ervaar de thrill van 100% actie en adrenaline. Dé nieuwste variant op lasergamen en Escape Rooms. Een teamspel om nooit te vergeten!
Afstand van 10.5km
Waalwijk
Waar kun je beter wandelen in Nederland dan in de Loonse en Drunense Duinen? De grootste levende stuifzandgebieden van West-Europa liggen tussen Tilburg, Waalwijk en Den Bosch. Tijdens deze wandeling...
Afstand van 37km
Kaatsheuvel
Je fietsroute gaat van start bij Resort Kaatsheuvel B.V. Je rijdt eerst naar het leuke Waalwijk. Hier kun je prima shoppen! Daarna fiets je verder naar Drunen. In dit dorp ervaar je nog de karakteristieke...
Afstand van 53.1km
Raamsdonksveer
Vanuit Raamsdonksveer maak je een afwisselende fietstocht. Je fietst door een rivierlandschap, een nationaal park en door de polder van de Langstraat, een regio die bekend staat om zijn schoenindustrie.
Afstand van 35.8km
Loon op Zand
Welkom in de Loonse en Drunense Duinen! Dit gebied wordt ook wel de ‘Brabantse Sahara’ genoemd. Nergens in Nederland vind je zoveel stuifzand als hier! Je start op een parkeerplaats in Loon op Zand. Via...

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!