Je zoekopdracht

Verfijn je zoekopdracht

Resultaat: 1049 uitje(s)
Valburg
De Quad Sport Experience is een uitgebreid quad-programma, voor iedereen die graag uitgedaagd wordt! Na een training op de 125cc quad op de snelheidsbaan, ga je door naar de trail op 350cc quads.
Den Haag
Het leukste dagje weg met kinderen in Den Haag! Bij goed of slecht weer een leuke, spectaculaire en sportieve dag beleven? Kom dan met familie, vrienden, klas- of teamgenoten naar het Sport en Spel Paleis in Den Haag. Dit is het allergrootste speelparadijs voor kinderen van 4 t/m 18 jaar waar de aller-leukste indoor & outdoor attracties van Nederland te beleven zijn!
Valburg
Een avontuurlijk en sportief programma. Vlotten bouwen, de mege kano race, handboogschieten en een mega katapult bouwen. De route bepalen jullie zelf met behulp van GPS-coördinaten!
Poortugaal
Pitch & Putt Golf is een moderne activiteit die overal ter wereld wordt gespeeld. Door de "kleine" afstanden, tussen 30 en 70 meter, is het spel geschikt voor iedereen, de geoefende én de ongeoefende golfer.
Terneuzen
Het feit dat er in Nederland geen Bergen zijn, wil nog niet zeggen dat je hier niet kunt skiën en snowboarden.
Raamsdonk
De mogelijkheden bij Ski & Wakecenter in Plané zijn eindeloos en staan garant voor een spectaculair uitje op het water. Je kan er flyboarden, wakeboarden, waterskiën, bandvaren, parasailen, kanoën, sloepvaren en nog meer. In Plané ligt aan de Kleine Maas in Raamsdonk.
Brunssum
Bij het Blotevoetenpark in Brunssum ervaar je 4 kilometer wandelplezier op blote voeten! Wandelen is goed voor ons lichaam, maar wist je ook dat wandelen op blote voeten nog gezonder is? Ervaar het zelf tijdens een bezoek aan het Blotevoetenpark.
Neeritter
Een visparadijs in een prachtige natuur in Limburg. Een bijzonder complex met wel 7 forellenvijvers.
Wassenaar
Draf- en Renbaan Duindigt is een gezellige middag uit voor iedereen. Neem een kijkje bij de spannende paardenkoersen en wed op je favoriete paard. Misschien wint jou favoriete paard wel!
Amsterdam
Mountain Network Amsterdam is een zeer compleet klimcentrum aan de Erasmusgracht in Amsterdam West. Je kunt klimmen in een ruimte van 700 m² en een maximale hoogte van 15 meter. Daarnaast is er een aparte ruimte van ruim 200 m² voor boulderen.
Arnhem
Met twee indrukwekkende Adventure Towers van 25 en 38 meter hoog is Mountain Network Arnhem het meest in het oog springende onderdeel van Sportplein Olympus.
Nieuwegein
Centraal gelegen én uitstekend bereikbaar zijn de kenmerken bij uitstek van Mountain Network Nieuwegein. Op de indrukwekkende wanden van Mountain Network Nieuwegein zijn talloze klimroutes uitgezet.

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!