Je zoekopdracht

Verfijn je zoekopdracht

Totaal 738 uitje(s) gevonden
Valburg
De Quad Sport Experience is een uitgebreid quad-programma, voor iedereen die graag uitgedaagd wordt! Na een training op de 125cc quad op de snelheidsbaan, ga je door naar de trail op 350cc quads.
Den Haag
Het leukste dagje weg met kinderen in Den Haag! Bij goed of slecht weer een leuke, spectaculaire en sportieve dag beleven? Kom dan met familie, vrienden, klas- of teamgenoten naar het Sport en Spel Paleis in Den Haag. Dit is het allergrootste speelparadijs voor kinderen van 4 t/m 18 jaar waar de aller-leukste indoor & outdoor attracties van Nederland te beleven zijn!
Valburg
Een avontuurlijk en sportief programma. Vlotten bouwen, de mege kano race, handboogschieten en een mega katapult bouwen. De route bepalen jullie zelf met behulp van GPS-coördinaten!
Utrecht
Even iets heel anders dan werk. Wij bieden jou en je team de mogelijkheid om de roeisport te ontdekken. Dit is een originele invulling van een bedrijfsuitje dat voor iedereen geschikt is en op jouw wensen wordt afgestemd.
Ermelo
Suppen is de nieuwe Rage op het gebied van watersport.
Roosendaal
Skydive Roosendaal is een bijzondere en unieke ervaring. Bij indoor skydiven ga je het gevoel ervaren van een skydive, maar dan indoor.
Harkstede Gn
Waterskiën in Groningen? Op onze kabel waterskibaan kun je je helemaal uitleven! Geschikt voor beginnende en ervaren waterskiërs en wakeboarders.
Garderen
Centraal op de Veluwe, midden in de natuur vindt u Klimbos Garderen. Door een uniek zekersysteem waarbij u continu gezekerd bent, is dit het veiligste klimbos van Nederland.
Ouddorp
Scheur met grote snelheid over het strand! Is blokarten (ook wel strandzeilen) iets voor jou? Ontdek het zelf bij Natural High.
Nieuwegein
Mountain Network Nieuwegein is als oudste locatie van Mountain Network een hal met veel historie.
Heerenveen
Iedereen kent de grote ijsbaan van Heerenveen van nationale en internationale wedstrijden die er plaatsvinden. Je kan er zelf ook een rondje komen schaatsen!
Den Hoever
Natuurlijk heb je over de Waddenzee gelezen. Maar heb je ook de sterke verhalen gehoord? Van mensen die al aan boord waren van de Wuta?

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!