Resultaat: 386 uitje(s)
Valburg
De Quad Sport Experience is een uitgebreid quad-programma, voor iedereen die graag uitgedaagd wordt! Na een training op de 125cc quad op de snelheidsbaan, ga je door naar de trail op 350cc quads.
Venlo
Ervaar de magische combinatie van sport en Augmented Reality (AR). HADO is ’s werelds eerste Techno Sport. GAME ON!
Tilburg
Het zwembad beschikt over een 25 meterbad, een therapiebad en een recreatiebad voorzien van een super snelle spectaculaire glijbaan en een groepswhirlpool!
Sint Anthonis
Stijg tot grote hoogten tijdens een van onze klimactiviteiten!
Amsterdam
Teambuilding met collega’s, vrijgezellen, familie of klasgenoten?
IJmuiden
Blokarten is de snelste en makkelijkste Beach Funsport van dit moment! Te beoefenen voor zowel jong als oud! In nog geen vijf minuten race je al in onze Blokart
Minderhout
Origineel op stap met onze Lopifit! Velofun uit Hoogstraten biedt jou een bijzondere beleving in de natuur van de mooie Noorderkempen.
Raalte
Bij de activiteit beachsports kan er gekozen worden uit; beachvolleybal, beachsoccer, beachhandbal, voetvolley en ultimate frisbee of een combinatie hiervan...
Diverse locaties
Bij de activiteit traditionele balsporten kan er gekozen worden uit; voetbal, volleybal, handbal en rugby of een combinatie hiervan.
Delfstrahuizen
Kun je niet kiezen of houdt je van variatie? Dan is de Boerenlimpic een goede optie voor je. Drie uitdagende spellen geschikt voor iedereen.
Delfstrahuizen
Een sportief uitje waarbij je voetballend door de Friese weilanden gaat. Lukt het jou om de bal door de benen van de levensgrote kunstkoeien heen te schieten?
Zevenhuizen
Bij Padelclub7 kun je genieten van een unieke locatie aan de Zevenhuizerplas (Rotterdam). Een prachtige locatie en nieuw aangelegde banen...

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!