Resultaat: 632 uitje(s)
Delfstrahuizen
Een sportief uitje waarbij je voetballend door de Friese weilanden gaat. Lukt het jou om de bal door de benen van de levensgrote kunstkoeien heen te schieten?
20-08-2022
  Polsstokverspringen
Benschop
De Hollandse Polsstokverspringers strijden met elkaar om de titels. Wie wordt de nieuwe Hollandse Kampioen?
20-08-2022
  Ochtendyoga
Schiermonnikoog
Ontspannen Hatha yogales, geschikt voor iedereen. Hatha yoga voor lenigheid, ontspanning en nieuwe energie. De les bestaat uit verschillende houdingen die duidelijk worden uitgelegd en voorgedaan. De...
20-08-2022
  Avondyoga op het strand
Schiermonnikoog
Sluit je dag op Schiermonnikoog af met een moment voor jezelf door op het strand je te ontspannen met yoga en geniet van de zonsondergang.. We doen een kalme YIN Yoga flow les, wat rustgevend is voor...
Valburg
De Quad Sport Experience is een uitgebreid quad-programma, voor iedereen die graag uitgedaagd wordt! Na een training op de 125cc quad op de snelheidsbaan, ga je door naar de trail op 350cc quads.
Leiden
Bij EasyFiets in Leiden hebben we een leuke selectie aan fietsen. Van tandem tot elektrische fiets, bij ons ben je aan het juiste adres.
20-08-2022
  Fatbike Tour
Schiermonnikoog
Creatief Avonturier Erwin Zantinga neemt je mee op excursie langs de randen van Schiermonnikoog met een stoere fatbike. Deze fietstocht is de avontuurlijke tour voor de sportieve eiland ontdekker..
21-08-2022
  Beklim Hompesche Molen
Stevensweert (Maasgouw)
Heb je geen hoogtevrees? Samen met de molenaar kun je de molen (tot de nok) beklimmen.
Valburg
Een avontuurlijk en sportief programma. Vlotten bouwen, de mege kano race, handboogschieten en een mega katapult bouwen. De route bepalen jullie zelf met behulp van GPS-coƶrdinaten!
Arnhem
Met twee indrukwekkende Adventure Towers van 25 en 38 meter hoog is Mountain Network Arnhem het meest in het oog springende onderdeel van Sportplein Olympus.
Delfstrahuizen
Kun je niet kiezen of houdt je van variatie? Dan is de Boerenlimpic een goede optie voor je. Drie uitdagende spellen geschikt voor iedereen.
Amsterdam
In alles wat wij doen bij Swing Latino brengen wij de vreugde en passie van Latijns-Amerika naar Europa zodat mensen los komen en meer met elkaar verbinden.

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!