Je zoekopdracht

Verfijn je zoekopdracht

Resultaat: 6114 uitje(s)
Van 14-04-2023 t/m 07-05-2023
  Tuinen- Tulpenroute
Espel
Tijdens het Tulpenfestival met bewegwijzerde route, bent u welkom, om even de benen te strekken, in drie voorjaarstuinen in Ens, Bant en Espel.
Diverse routes
Wij verzorgen voor u een leuk en sportief dagje uit! Nederland verkennen met de fiets en onderweg lekker eten. Een combinatie dat garant staat voor een dag gezelligheid.
Leidschendam
Klim tot 2,5 uur over de routes van het Klimeiland. 6 verschillende routes verdeeld over 4 hoogtes.
Poortugaal
In het klimbos zijn drie avontuurlijke routes met spannende hindernissen, wiebelbruggen en klimnetten.
Lemelerveld
Een uitdagend klimbos voor jong en oud met 4 routes variërend in hoogte en moeilijkheid.
Oisterwijk
Verhuur van Vespa tours voor 2, 4 of 8 uur. Ontdekt met de Vespa scooter verschillende routes.
Plasmolen
Laat je wandelend of fietsend, langs één van de vele uitgezette routes telkens opnieuw verrassen door prachtige doorkijkjes.
Cuijk
Het puzzelavontuur in Brabant! Leuke routes, originele verhalen en toffe puzzels. Ontrafel de identiteit van de VERLOREN SOLDAAT.
Bussum
Ga sportief genieten in het Goois natuurgebied. Leuke routes aanwezig. Steppen is makkelijk te leren en FUN om te doen.
Mariahout
Hét puzzelavontuur van Brabant. Het puzzelavontuur in Brabant. Leuke routes, originele verhalen en toffe puzzels. Beleef de Opmars van Quartissimo!
Den Burg - Texel
Het eiland ontdekken op een tandem met een uitdagende fietspuzzeltocht? Onze routes komen langs diverse historische en prachtige bezienswaardigheden op Texel.
Ticket vanaf € 7,99 per persoon
Muiden
Ga op ontdekkingstocht en volg één van de spannende routes in het kasteel en de tuinen. Het Muiderslot brengt geschiedenis tot leven!

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!