Resultaat: 387 uitje(s)
Utrecht
Geniet vanaf het water van de stad Utrecht met zijn gezellige terrassen aan de Oudegracht. Onze boten zijn overdekt maar met mooi weer zijn alle dakluiken en ramen aan boord geopend. Vaar mee op onze boten voor een rondvaart van 1 uur door het centrum van Utrecht.De kapitein vaart u graag over de mooie grachten en singels van de stad Utrecht. Vanuit de rondvaartboot ziet en geniet u van de oude werfkelders,bruggen, mooie beelden onder de Pyke Koch lantaarnpalen. Langs de Oudegracht bevinden zich de prachtige grachtenhuizen en natuurlijk de Domtoren. Onderweg wordt er uitgebreid gegidst in meerdere talen. Rondvaarten verzorgen wij het hele jaar 7 dagen per week.
Den Haag
Tijdens een anderhalf uur durende rondvaart door het centrum van Den Haag wordt u onder de vleugels genomen van de vrijwilligers van stichting de Ooievaart.
Loosdrecht
Rondvaart in Nederland over de Vecht en de Loosdrechtse plassen kunnen beginnen vanaf Loosdrecht, Maarssen, Breukelen, Nieuwersluis, Loenen aan de Vecht.
Bolswaard
Iedere maandag tot vrijdag in de maanden juli en augustus kunt u om 14.00 uur aan boord gaan van de electrisch aangedreven open rondvaartboot. Het vertrek is vanaf de speciale aanlegsteiger in het centrum van Bolsward naast het historische stadhuis. Vanuit de 45 minuten durende vaartocht ziet u Bolsward vanuit een geheel ander perspectief.<br /><br />Een ervaren gids geeft u veel informatie over de geschiedenis van de stad. Over elke bruggeltje of grachtenpand is wel wat te vertellen.
Delft
Historisch Delft is het beste te ontdekken en te aanschouwen vanaf haar eeuwenoude grachtengordel. Al bijna 50 jaar koersen de schepen van Rondvaart Delft over deze grachten. Langs elke historische bezienswaardigheid en onder de eeuwen oude boogbruggen.
Almere Haven
Almere Veertje verzorgt rondvaarten en Citytours in Almere.
Scheveningen
Bij go fast scheveningen bent u aan het goede adres voor een rondvaart in scheveningen met onze 600k.
Leiden
Verken de pittoreske grachten en leer meer over de geschiedenis van Leiden!
Lisserbroek
Op aanvraag verzorgen wij rondleidingen, waarin de geschiedenis van het landgoed, de biologische fruitteelt, actuele ontwikkelingen op de Olmenhorst
Volendam
Leukste rondleidingen door Volendam.
05-03-2023
  Rondleiding
Hellevoetsluis
Sporen van de Tweede Wereldoorlog - Stichting Verdedigingswerken Hellevoetsluis organiseert op zondag 5 maart 2023 een begeleide wandeling met als thema "Sporen van de Tweede Wereldoorlog". Ontdek de vestingwerken, het geschut en de vestinghaven onder leiding van een gids.
Den Haag
Rondvaart Salonboot Den Haag & Delft is varen, beleven en vooral genieten. Beleef en ervaar een luxe rondvaart aan boord van het Varend Monument "De Ori├źnt".

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!