Je zoekopdracht

Verfijn je zoekopdracht

Totaal 544 uitje(s) gevonden
Den Haag
Tijdens een anderhalf uur durende rondvaart door het centrum van Den Haag wordt u onder de vleugels genomen van de vrijwilligers van stichting de Ooievaart.
IJmuiden
U komt aan boord van het prachtige passagiersschip "Koningin Emma", een schip dat volledig is toegerust voor het houden van varende feesten voor groepen van maximaal 80 personen. Vanuit de kajuit, waar u tevens van een hapje en een drankje kunt gebruiken, heeft u een goed uitzicht heeft over het water.We varen vanuit de vissershaven langs de terminal, de visafslag, de vissersschepen, de voormalige U-boot bunker en de nautische verkeerstoren.Verder gaat de tocht langs het Forteiland, de sluizen van IJmuiden en de pieren die zo'n drie kilometer de zee insteken. Het is een fantastisch gezicht om schepen uit de hele wereld te zien binnenlopen.
Bolswaard
Iedere maandag tot vrijdag in de maanden juli en augustus kunt u om 14.00 uur aan boord gaan van de electrisch aangedreven open rondvaartboot. Het vertrek is vanaf de speciale aanlegsteiger in het centrum van Bolsward naast het historische stadhuis. Vanuit de 45 minuten durende vaartocht ziet u Bolsward vanuit een geheel ander perspectief.<br /><br />Een ervaren gids geeft u veel informatie over de geschiedenis van de stad. Over elke bruggeltje of grachtenpand is wel wat te vertellen.
Delft
Historisch Delft is het beste te ontdekken en te aanschouwen vanaf haar eeuwenoude grachtengordel. Al bijna 50 jaar koersen de schepen van Rondvaart Delft over deze grachten. Langs elke historische bezienswaardigheid en onder de eeuwen oude boogbruggen.
Aalsmeer
Met Aalsmeer Rondvaart maak je een rondvaart in een originele overdekte houten praam. Tijdens de 1 uur durende tocht door de Ringvaart, de ondiepe slootjes en meertjes vertellen wij je alles over het ontstaan van het poldergebied rondom Aalsmeer en Schiphol.
Scheveningen
Bij go fast scheveningen bent u aan het goede adres voor een rondvaart in scheveningen met onze 600k.
Breskens
Leuke en leerzame rondvaart over de Westerschelde op zoek naar de Zeehondjes, de vaartocht duurt ca. 1,5 uur. We varen van begin april tot eind oktober.
Amersfoort
Heerlijke rondvaart door de grachten van Amersfoort.
Van 15-04-2021 t/m 15-10-2021
  Borrel rondvaart
Den Haag
Borrelen en varen, deze twee gaan hand in hand. Tel daarbij op, goed gezelschap van vrienden, familie of je collega’s en de dag kan niet meer stuk!
Rotterdam
Rondvaartbedrijf Gemini verhuurt partyboten en verzorgt rondvaarten met catering in Rotterdam.
Utrecht
Geniet vanaf het water van de stad Utrecht met zijn gezellige terrassen aan de Oudegracht. Onze boten zijn overdekt maar met mooi weer zijn alle dakluiken en ramen aan boord geopend. Vaar mee op onze boten voor een rondvaart van 1 uur door het centrum van Utrecht.De kapitein vaart u graag over de mooie grachten en singels van de stad Utrecht. Vanuit de rondvaartboot ziet en geniet u van de oude werfkelders,bruggen, mooie beelden onder de Pyke Koch lantaarnpalen. Langs de Oudegracht bevinden zich de prachtige grachtenhuizen en natuurlijk de Domtoren. Onderweg wordt er uitgebreid gegidst in meerdere talen. Rondvaarten verzorgen wij het hele jaar 7 dagen per week.
Middelburg
Ontdek historisch Middelburg vanuit een heel andere perspectief<br />U vaart in open boten (54 pers.) door de oude grachten van Middelburg met aan beide zijden oude gebouwen en pakhuizen.

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!