Resultaat: 65 uitje(s)
Roermond
Kom naar het Cuypershuis in Roermond! Het Cuypershuis is een eigentijds museum over architect/ontwerper Pierre Cuypers en actuele vormgeving. Verder is er elke dag een verteller aanwezig en zijn er zondagse rondleidingen.
Roermond
Op 100 meter van de mooie binnenstad, naast de werkkamer van onze bisschop, vindt je dit in 2002 geheel gerenoveerde SuperGame casino.
Roermond
Samen met de VVV-gids wandelen jullie langs de mooiste plekken en gebouwen in de historische binnenstad van Roermond.
Roermond
Zin in een gezellig uitje met je vrienden, familie of collega's? Maar wil je tevens een ervaring, die blijft hangen? Beleef dan gezamenlijk dit magische moment!
Roermond
Designer Outlet Roermond is een uniek winkelcentrum.
Bestel tickets met 50% uitjes korting
Roermond
Deze City Trail is een leuke interactieve speurtocht én wandeling door Roermond. Op je telefoon krijg je raadsels, leuke opdrachten en weetjes over de stad.
Roermond
Een heerlijke, sportieve fietstocht gecombineerd met lekker eten. Dat zijn de hoofdingredienten van de Cycling Dinner Roermond.
Roermond
Wandel van gerecht naar gerecht en geniet samen van de culinaire en culturele ingredienten die Roermond te bieden heeft. Dat kan tijdens deze culinaire stadswan
Roermond
Wij presenteren vol trots het 7 zonden arrangement. Tijdens dit dagje Roermond dagen we jullie uit om juist toe te geven aan deze zonden.
Sittard en Roermond
De Foxority Filmarena is de grootste bioscoop van Limburg met zeer ruime parkeermogelijkheden.
Afstand van 49.3km
Roermond
De route begint bij Geweun Meneerkes in Roermond, een leuke plek om een terrasje te pakken aan de Maas. De eerste bezienswaardigheid die je tegenkomt, is Kasteel Freymersen. De middeleeuwse ronde bakstenen...
Afstand van 45.8km
Melick
Net buiten Roermond is het heerlijk fietsen door de grensstreek met Duitsland. Deze route neemt je mee door De Meinweg en enkele bezienswaardige dorpjes.RoerdalenDe route start bij Oetsjpanning de Meuleberg....

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!