Resultaat: 49 uitje(s)
Ouddorp
Kitesurfschool Element geeft vanuit Strandpaviljoen C-Side diverse kitesurf, kitebuggy, powerkite en stand up paddle clinics op het strand van Ouddorp.
Ouddorp
Bij zorgboerderij de Mekkerstee loop je lekker rond tussen de geiten en de andere dieren.
Ouddorp
Stap in een buggy, ervaar de kracht van de vlieger en race met behulp van de wind zo hard mogelijk over het strand. Of kies je voor strandzeilen? Alles kan bij Beware Beach!
Ouddorp
Scheur met grote snelheid over het strand! Is blokarten (ook wel strandzeilen) iets voor jou? Ontdek het zelf bij Natural High.
Ouddorp
Beware Beach heeft alles te bieden om jong en oud een geweldige dag op het strand te laten beleven.
Ouddorp
Rijden met dit futuristische, elektrische vervoermiddel is een ervaring die je niet snel zult vergeten. Het besturen van een Segway® PT is met geen enkel ander voertuig te vergelijken.
Ouddorp
Geef gas! Met één beweging van je rechterhand zet je de EMCO e-scooter in beweging. De geruisloze beleving op de e-scooter kan beginnen.
Ouddorp
Als enige op de zuidelijke eilanden verhuren wij mindervalide fietsen en bezorgen die eventueel op locatie op de Zuid-Hollandse en Zeeuwse eilanden.
Ouddorp
Cartoonisten noemen dit de ‘hamsterfiets’, wij dopen dit om tot de ‘Beverfiets’. De Lopifit is een combinatie tussen een fiets, step en een loopband.
Ouddorp
Voor fietsverhuur ben je bij De Bever Verhuur aan het juiste adres. Met het grootste assortiment aan fietsen in de regio en aanverwante vervoermiddelen kun je zorgeloos genieten van de prachtige omgeving.
Ouddorp
Wat gaan we doen? Vakantie vult zich vaak vanzelf, maar wat als jij de organisator bent van een activiteit voor al je collega’s of voor het vrijgezellenfeest van een vriend?
Ouddorp
Aqua Mundo Port Zélande in het zeeuwse Ouddorp is een tropisch waterparadijs met 2 glijbanen, een wildwaterbaan en een waterspeeltuin.

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!