Resultaat: 203 uitje(s)
Thuis
Zit jij vanwege de coronacrisis ook thuis en weet je niet goed wat je allemaal kan doen? Speel dan onze nieuwe Escape Room @ Home game!
Amsterdam
Heb jij ook zin in een gezellig avondje daten? Kom speeddaten bij DatingNight. Zowel opties op diverse locaties door heel Nederland als Videodaten vanuit huis.
Online
Geen serieuze, hersenkrakende avond. Nee De Andere Quiz is heel toegankelijk, zit vol humor en maakt gebruik van enorm veel multimedia!
Bij jou thuis
Wil jij het jaar samen mooi afsluiten? Dan kan het aftellen beginnen, want voor je het weet is het alweer december!
Online
Zin in een gezellige Quiz op veilige afstand van elkaar? Dan zit je met deze Online PubQuiz altijd goed!
Thuis bij jou
Op zoek naar een leuke ontspannende activiteit voor met vriendinnen? De online yoga workshop is geschikt voor beginners!
Online
De meeste ongelukken gebeuren in en om het huis. In deze online EHBO-cursus leer jij wat je moet doen als het mis gaat. De cursus duurt 2 uur.
Amsterdam
(Bijna) alle sieraden van Lounami zijn handgemaakt, zo is ieder sieraad uniek!
Door heel Nederland
Speel met je team een op maat gemaakt GPS-spel op jouw favoriete locatie vol persoonlijke quizzen over je team, verrassende wendingen en hilarische ontdekkingen
Online
Is je agenda opnieuw leeg omdat je vrienden, familie of collega’s niet meer ziet vanwege de nieuw aangekondigde maatregelen? Wij hebben de ideale oplossing! In
Amersfoort
Speel in Amersfoort de Empire City Tablet Game: een uitdagend virtueel en hypermodern spel van Amersfoort Excursies, dat Europa razendsnel verovert.
Alle grote steden
Het Eisenhower Space Program is een unieke, onvergetelijke beleving die leren combineert met spanning en plezier.

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!