Je zoekopdracht

Verfijn je zoekopdracht

Resultaat: 216 uitje(s)
Thuis
Zit jij vanwege de coronacrisis ook thuis en weet je niet goed wat je allemaal kan doen? Speel dan onze nieuwe Escape Room @ Home game!
Amsterdam
Heb jij ook zin in een gezellig avondje daten? Kom speeddaten bij DatingNight. Zowel opties op diverse locaties door heel Nederland als Videodaten vanuit huis.
Amersfoort
Speel in Amersfoort de Empire City Tablet Game: een uitdagend virtueel en hypermodern spel van Amersfoort Excursies, dat Europa razendsnel verovert.
Zoelen
Wil je met zijn allen iets leuks doen en de teamspirit verbeteren? Dat kan met de Online Escape Game: Save Arnhem!
Online
Zin in een gezellige Quiz op veilige afstand van elkaar? Dan zit je met deze Online Ik Hou van Holland quiz altijd goed!
Erp
Meer dan een online moordspel. Een moordzaak beleving vanuit huis. Compleet met website, audio en een pakketje bewijsmateriaal. Boeiend en meeslepend.
Online
Is je agenda opnieuw leeg omdat je vrienden, familie of collega’s niet meer ziet vanwege de nieuw aangekondigde maatregelen? Wij hebben de ideale oplossing! In
Online
Een online escape room met interactieve puzzels, digitale en analoge elementen die meegeleverd worden in een borrelpakket. Het ultieme bedrijfsuitje!
Online
Beleef de spannendste virtuele escaperooms in 360°. Speel nu de gratis mini-escaperoom De Werfkelder.
Online
Speel samen met je vrienden online een escape room! Ga op afstand van elkaar de strijd aan met de duistere organisatie CatWicker.
Amsterdam
(Bijna) alle sieraden van Lounami zijn handgemaakt, zo is ieder sieraad uniek!
Online
Een unieke manier van online teambuilding, met focus op fun! Lukt het jouw team om goed samen te werken? Alleen dan is het mogelijk om de schat te vinden!

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!