Resultaat: 190 uitje(s)
Broek op Langedijk
Online Quiz vol ludieke weetjes en gezelligheid, zorgt voor veel plezier! Het spel is geschikt voor jong- en oud! Speel individueel of in virtuele teams en kom erachter wie de meeste (nutteloze) kennis in huis heeft. Jullie kennis wordt getest aan de hand van diverse rondes, zoals muziek en sport. Weet jij je staande te houden en krijg je de eeuwige roem?
Harmelen
De Andere Quiz is de pubquiz met hilarische filmpjes, leuke muziek en een grote dosis humor. In deze corona tijd is De Andere Quiz online gegaan waarbij ze wekelijks meer dan 10.000 online quizzers mogen begroeten. Ruim 500 online quizen werden gespeeld in 2020 met zeer postitieve reacties.
Online
Quizzzit is de grootste aanbieder van interactieve quizzen in Nederland. En vanaf nu kun je onze professionele quizzen ook online spellen, samen met je collega’s
Online
Zin in een gezellige Quiz op veilige afstand van elkaar? Dan zit je met deze Online PubQuiz altijd goed!
's-Hertogenbosch
Door te lachen versterk je je imuunsysteem, het vermindert stress, het is goed voor de teambuilding, je voelt je vrijer en ga zo maar door. Dus ga er voor!
Online
Tijd voor online teambuilding! En dat kan coronaproof! Ontspannen, samen lachen en serieus aan de slag. Dat is teambuilding!
Erp
Meer dan een online moordspel. Een moordzaak beleving vanuit huis. Compleet met website, audio en een pakketje bewijsmateriaal. Boeiend en meeslepend.
Online
Speel deze hilarische Online Pubquiz samen met collega’s op je eigen scherm! Met onze quizmaster op afstand zijn leuke interactie en fun gegarandeerd.
Online
Is je agenda opnieuw leeg omdat je vrienden, familie of collega’s niet meer ziet vanwege de nieuw aangekondigde maatregelen? Wij hebben de ideale oplossing! In
Bij jou thuis
Help professor Donders met een online speurtocht speciaal voor kinderen. Coronaproof.
Online
Zin in een online Chocolade Fun Uitje met Tante Annie of een van haar entertainers? Choco Loca biedt 6 online workshops aan. Zo leuk!!
Thuis
NU te spelen: Online Escape Room 'De Vacature'. Ga met jouw team aan de slag als ethische hacker om zo de beveiliging van een zestal Nederlandse musea te testen

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!