Resultaat: 29 uitje(s)
Loon op Zand
Op de mountainbike door een van de mooiste natuurgebieden van Nederland; de Loonse en Drunense Duinen!
De Langstraat (Heusden, Waalwijk, Loon op Zand)
Stap op de fiets en trap de FOOD route door het prachtige gebied van de Langstraat. Deze scharrelroutes staat in het teken van duurzaam eten.
Oisterwijk
Struinen door de Brabantse Sahara De grootste levende stuifzandgebieden van West-Europa liggen tussen Tilburg, Waalwijk en Den Bosch.
Wageningen
Mindf*ck is een ongevenaarde outdoorgame/citygame waarbij teams tegen elkaar en tegen de bedenkers van het spel strijden.
Afstand van 50.4km
Dongen
Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen wordt gevormd door de Loonse en Drunense Duinen, De Brand en wat andere kleinere gebieden. Het is een gevarieerd natuurgebied van ruim 3.500 hectare groot....
Afstand van 42.7km
Loon op Zand
Stap op de fiets en geniet van de Brabantse natuur en de Loonse en Drunense Duinen. Onderweg kom je nog langs verschillende bezienswaardigheden.Huiskamer van Loon op Zand Het startpunt van de fietsroute...
Afstand van 54.8km
Loon op Zand
Startpunt van deze route is Café De Kiosk in Loon op Zand. Je fietst hiervandaan meteen het gebied in waar het plaatsje naar verwijst: de Loonse en Drunense Duinen, een nationaal park met prachtige...
Afstand van 50.2km
Drunen
Ontdek de Brabantse gastvrijheid en de mooie, bosrijke omgeving van deze fietsroute van Den Bosch naar de Loonse en Drunense Duinen.Brabantse gezelligheidDeze fietsroute van ruim 50 kilometer begint bij...
Afstand van 32.8km
Oisterwijk
Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen is een uniek gebied met uitgestrekte stuifzandgronden. Niet ver hiervandaan kom je juist veel water tegen, in de Oisterwijkse Vennen.
Afstand van 60.8km
Loon op Zand
Startpunt van deze route is Café De Kiosk in Loon op Zand. Hiervandaan fiets je de Loonse en Drunense Duinen door. In dit nationaal park vind je uitgestrekte heidevelden en stille bossen.
Afstand van 53.4km
Tilburg
Deze fietsroute neemt je vanaf het eigenwijze Hostel Roots mee door naar de Loonse en Drunense Duinen. Het hostel ligt in het dwaalgebied, een wijk met historische panden en bijzondere horeca- en winkelzaken....
Afstand van 32.7km
Oudheusden
Deze fietsroute van ruim 32 kilometer neemt je mee door het Brabantse land. Vanaf het historische dorpje Heusden word je meegevoerd langs het unieke gebied de Loonse en Drunense Duinen.Startpunt: Heusden...

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!