Resultaat: 29 uitje(s)
Loon op Zand
Op de mountainbike door een van de mooiste natuurgebieden van Nederland; de Loonse en Drunense Duinen!
Afstand van 11.5km
Loon op Zand
Startpunt van deze route is Café De Kiosk in Loon op Zand. Hiervandaan wandel je de Loonse en Drunense Duinen door. In dit nationaal park vind je uitgestrekte heidevelden en stille bossen. En natuurlijk...
Afstand van 29.1km
Loon op Zand
Je route gaat van start bij Café De Kiosk in Loon op Zand. Hiervandaan rijd je dwars door de natuur naar Tilburg. De Noorderplas is flink opgeknapt, er is veel begroeiing weggehaald zodat de hele...
De Langstraat (Heusden, Waalwijk, Loon op Zand)
Stap op de fiets en trap de FOOD route door het prachtige gebied van de Langstraat. Deze scharrelroutes staat in het teken van duurzaam eten.
Oisterwijk
Struinen door de Brabantse Sahara De grootste levende stuifzandgebieden van West-Europa liggen tussen Tilburg, Waalwijk en Den Bosch.
Afstand van 60.8km
Loon op Zand
Startpunt van deze route is Café De Kiosk in Loon op Zand. Hiervandaan fiets je de Loonse en Drunense Duinen door. In dit nationaal park vind je uitgestrekte heidevelden en stille bossen.
Afstand van 50.3km
Loon op Zand
Je route gaat van start bij CaféDe Kiosk in Loon op Zand. Hiervandaan rijd je dwars door de natuur naar Den Bosch. Loon op Zand is vernoemd naar de Loonse en Drunense Duinen, waar je doorheen...
Afstand van 54.8km
Loon op Zand
Startpunt van deze route is Café De Kiosk in Loon op Zand. Je fietst hiervandaan meteen het gebied in waar het plaatsje naar verwijst: de Loonse en Drunense Duinen, een nationaal park met prachtige...
Afstand van 42.7km
Loon op Zand
Stap op de fiets en geniet van de Brabantse natuur en de Loonse en Drunense Duinen. Onderweg kom je nog langs verschillende bezienswaardigheden.Huiskamer van Loon op Zand Het startpunt van de fietsroute...
Afstand van 28.3km
Loon op Zand
De Loonse en Drunense Duinen is een van de mooiste natuurgebieden in Noord-Brabant. Vanaf het zadel geniet je optimaal van de uitgestrekte bossen in dit nationaal park. En van de rust.
Afstand van 15.3km
Loon op Zand
Laat je betoveren door de pracht van de Loonse en Drunense Duinen. In dit nationaal park vind je uitgestrekte heidevelden en stille bossen. En natuurlijk de befaamde stuifduinen waar dit gebied zijn bijnaam...
Afstand van 11.6km
Loon op Zand
Laat je meevoeren door de prachtige en unieke natuur van de Loonse en Drunense Duinen. Vanuit Loon op Zand wandel je door een gedeelte van deze ‘Brabantse Sahara’.

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!