Resultaat: 288 uitje(s)
Den Haag
Kom boulderen! Boulderen is populair binnen de klimsport en staat in het teken van focus, techniek, uitdaging en kracht.
Paasloo
Klimmen in Klimbos Overijssel! Één van de top 8 leukste uitjes van Overijssel volgens de ANWB!
Appelscha
Klimmen in het Klimbos is het ideale uitje voor een dagje weg! Kom met je familie, vrienden of collega’s en zoek het avontuur hoog op!
Dordrecht
3 uur klimplezier bij Klimbos Dordrecht in de Biesbosch | 100% veilig | coronaproof | Klimmen voor jong & oud
Moordrecht
Altijd al het extreme willen opzoeken? Niet bang voor een uitdaging? Dan is het klimpark Zips & Ropes precies iets voor jou!
Harkstede Gn
Een klimpark is een geweldige ervaring voor jong en oud! Het parcours leg je af door van platform naar platform te lopen.
Grolloo
Een prachtig Klimbos gelegen op een absoluut unieke plek. Door de ANWB uitgeroepen tot leukste uitje van Drenthe in 2018!
Ewijk
Altijd al het extreme willen opzoeken? Niet bang voor een uitdaging? Of zoek je een rustig uitje met de hele familie? Dan is dit precies wat jij zoekt!
Leidschendam
Klim tot 2,5 uur over de routes van het Klimeiland. 6 verschillende routes verdeeld over 4 hoogtes.
De Cocksdorp - Texel
Klimmen EnZo is hét Klimpark op vakantiepark De Krim in de Cocksdorp. En vrij toegankelijk voor iedereen op Texel!
Assen
Urenlang klimmen, klauteren en ravotten? Dat kan bij Klimpark Pinokkio in Assen.
Ruurlo
3 uur klimplezier bij Klimbos Achterhoek in Ruurlo | 100% veilig | coronaproof | Klimmen voor jong & oud

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!