Je zoekopdracht

Verfijn je zoekopdracht

Totaal 69 uitje(s) gevonden
Boxtel
De kinderboerderij laat kinderen op een leuke en leerzame manier kennis maken met het zorgen voor(huis)dieren.
Sint Oedenrode
Hier kun je heerlijk tussen de beesten rondlopen en knuffelen, educatieve spelletjes doen en ook nog spelen in de speeltuin die erbij zit.
Maarssen
Kinderboerderij De Vechtse Hoeve bestaat al meer dan twintig jaar. In die jaren hebben veel dieren hier een goed thuis gevonden.
Assen
Op Kinderboerderij Beekdalhoeve in Assen is van alles te doen, te beleven en te zien.
Amsterdam
`t Brinkie is een kinderboerderij in het hart van Amsterdam Zuidoost.
Etten-Leur
Kinderboerderij Menmoerhoeve waar van alles te beleven valt en waar alle dieren door elkaar heen lopen.
Uden
Op de kinderboerderij in Uden kun je veel dieren van dichtbij bekijken.
Veulen
Kinderboerderij 't Platteland in Veulen is een overzichtelijke kinderboerderij met indoor speeltuin.
Gouda
Kinderboerderij De Goudse Hofsteden is een unieke plek in Gouda, waar kinderen en ouderen in contact kunnen komen met de dieren.
Amsterdam
Kinderboerderij de Bijlmerweide is een grote kinderboerderij met een landelijk karakter aan de rand van Amsterdam.
Laren (GLD)
Boederij Strubbert is 4,5 hectaren groot en heeft een gezellige stal en verschillende weiden met allerlei boerderijdieren.
Alphen aan den Rijn
Kom de dieren bezoeken en daarna spelen in de speeltuin!

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!