Resultaat: 123 uitje(s)
Amersfoort
Amersfoort van af het water beleven met onze kano's of sup's. Ontdek de prachtige binnenstad!
Ommen
Geniet van de mooiste kanotocht over de Regge en de Vecht. Samen peddelen jullie in onze kano of kajak door de prachtige, rustige natuur van het Vechtdal.
Amsterdam
We organiseren clinics voor groepen. Ideaal voor een bedrijfsuitje, teambuildingsactiviteit, vrijgezellenfeestje en meer!
VLAGTWEDDE
Bij Stal Westerwolde kan je terecht voor een onvergetelijke kano tocht door Vesting Bourtange.
Doornenburg
Lingevaart Kano en Fietsverhuur ligt vlakbij kasteel Doornenburg. De Linge, die stroomt van Doornenburg naar Gorinchem, is een populaire rivier voor kanoërs. Geniet van de mooie en rustgevende omgeving met veel natuurlijke oevers, boomgaarden en graslanden.
Nederland
Stap in de kano en vaar mee met de boswachter van Staatsbosbeheer door het Kromslootpark bij Almere. Een aantrekkelijk natuurgebied voor veel vogels!
Utrecht
Maak een Utrechtse ontdekkingstocht vanaf het water met een gehuurde kano vaar je helemaal zelf, onze routekaart wijst de weg. Stap direct op in het centrum!
Heukelum
Kanoverhuur de Appelgaard ligt direct aan de Linge en is gevestigd in het historische dorp Heukelum, tussen Gorinchem, Leerdam en Asperen. Maak een tocht met de kano en ontdek het afwisselende landschap.
Ossenzijl
De mooiste manier om de Weerribben te verkennen, is vanuit een kano! Tussen muren van riet vaar je tijdens deze kanotocht steeds verder het groen in, tot je alleen je eigen peddels en het gezang van de vogels hoort.
Wolsum
Wij verhuren geen sit-on kano's!!! Bij onze kano's houd je droge benen en kleren. Onze kano's zijn dus uitermate geschikt voor een toertocht(je) en daarbij ook nog super stabiel!!!!
Valkenswaard
De leukste kanotochten vind je in Valkenswaard bij Rofra. Een (mid)dag fun voor het hele gezin. Al vanaf € 18,00 per persoon!
Wanssum
Houd jij van water, natuur, dobberen én tegelijkertijd actief bezig zijn? Kanovaren is DE bezigheid die dit allemaal in één activiteit kan bieden!

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!