Je zoekopdracht

Verfijn je zoekopdracht

Totaal 73 uitje(s) gevonden
Van 01-04-2021 t/m 01-10-2021
  Fluisterboot-kano
Broek in Waterland
Aan de rand van het mooie dorpje Broek in Waterland, op steenworp afstand van Amsterdam is fluisterboot- en kanoverhuurbedrijf "Broeker Bootverhuur" gevestigd.
Amersfoort
Amersfoort van af het water beleven met onze kano's of sup's. Ontdek de prachtige binnenstad!
Ommen
Geniet van de mooiste kanotocht over de Regge en de Vecht. Samen peddelen jullie in onze kano of kajak door de prachtige, rustige natuur van het Vechtdal.
Amsterdam
We organiseren clinics voor groepen. Ideaal voor een bedrijfsuitje, teambuildingsactiviteit, vrijgezellenfeestje en meer!
Doornenburg
Lingevaart Kano en Fietsverhuur ligt vlakbij kasteel Doornenburg. De Linge, die stroomt van Doornenburg naar Gorinchem, is een populaire rivier voor kanoërs. Geniet van de mooie en rustgevende omgeving met veel natuurlijke oevers, boomgaarden en graslanden.
Enspijk
Vanuit Enspijk vertrekt u per kano stroomafwaarts voor een tocht van 7 of 15 kilometer over de Linge. U kunt kiezen uit een breed assortiment kano's en kayaks 1, 2, 3, 4 persoons. Na een korte instructie van een van onze ervaren instructeurs begint uw tocht.
Valkenswaard
Een leuke kanotocht in de Brabantse Kempen van ongeveer 8 km. Een ideale tocht voor gezinnen en de recreatieve kanovaarder. Deze tocht is goed voor ongeveer 2 uur vaarplezier.Je hebt keuze uit een open Canadese kano of een 1-persoonskano. De open Canadese kano is geschikt voor 2 volwassenen en 1 of 2 kleine kinderen (4-6 jaar).We raden maximaal 180 kilo gewicht per kano aan.
Utrecht
Maak een Utrechtse ontdekkingstocht vanaf het water met een gehuurde kano vaar je helemaal zelf, onze routekaart wijst de weg. Stap direct op in het centrum!
Heukelum
Kanoverhuur de Appelgaard ligt direct aan de Linge en is gevestigd in het historische dorp Heukelum, tussen Gorinchem, Leerdam en Asperen. Maak een tocht met de kano en ontdek het afwisselende landschap.
Wolsum
Wij verhuren geen sit-on kano's!!! Bij onze kano's houd je droge benen en kleren. Onze kano's zijn dus uitermate geschikt voor een toertocht(je) en daarbij ook nog super stabiel!!!!
Valkenswaard
De leukste kanotochten vind je in Valkenswaard bij Rofra. Een (mid)dag fun voor het hele gezin. Al vanaf € 18,00 per persoon!
Leusden
Wilt u iets aktiefs doen in de natuur en op het water, dan is kanoën leuk en ontspannend om te doen.<br />Je komt met de kano op plekken waar je met de auto, fiets of wandelend niet kunt komen.<br />Aansluitend kunt u genieten van een compleet verzorgde BBQ of buffet en ons ambachtelijk gemaakt ijs.<br />Voor de kinderen is er ook een leuk arrangement.

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!