Resultaat: 42 uitje(s)
Heusden
Twee uur heerlijk ontspannen onbeperkt borrelen aan boord, met diverse zoutjes en hapjes op tafel.
Heusden
Rondvaart Wiljo organiseert van Pasen tot en met september rondvaarten over de Maas en de Dode Maas van ongeveer 1 uur.
Heusden
Lekker griezelen op het water, dat kan met onze Horror night op de Maas. Een onvergetelijke avond met spanning, entertainment en een heerlijke buffet.
Dussen
In Noord-West-Brabant staat in het land van Heusden en Altena het Kasteel Dussen.
De Langstraat (Heusden, Waalwijk, Loon op Zand)
Stap op de fiets en trap de FOOD route door het prachtige gebied van de Langstraat. Deze scharrelroutes staat in het teken van duurzaam eten.
Drunen
Geniet vanaf het Nederlandse water van een heerlijke lunch en beleef daarna de sfeer van Schrobbelèr!
Verschillende locaties
Was het altijd al jouw droom om op het gaspedaal van deze legendarische sportwagen te drukken?
Oirschot
Heb je zin in een leuke dag uit maar dan op een hele bijzondere manier? Dan is onze food tour door het prachtige Brabant echt een aanrader. Vanwege het enorme s
Bestel tickets met 10% uitjes korting
Oisterwijk
Heb je zin in een leuke dag uit maar dan op een hele bijzondere manier? Dan is onze food tour door het prachtige Brabant echt een aanrader.
Afstand van 56.1km
Helenaveen
Je fietsroute gaat van start bij Hotel EetcafÉ; In D'ouwe Peel in Helenaveen. Hiervandaan rijd je langs de rand van de Groote Peel. Je rijdt ook een stukje door de Galgenberg en de Dennendijkse...
Afstand van 45.1km
Stiens
In het noorden van Friesland rij je door het karakteristieke Friese polderland. Ook kom je door mooie oude dorpjes.Pittoresk BirdaardDe route begint in Stiens. Je kunt hier o.a. de twaalfde-eeuwse Sint-Vituskerk...
Afstand van 48.9km
Heusden
Je fietsroute gaat van start bij B&B En Fiets- En Wandelcafé Peelvennen.

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!