Resultaat: 41 uitje(s)
Heusden
Lekker griezelen op het water, dat kan met onze Horror night op de Maas. Een onvergetelijke avond met spanning, entertainment en een heerlijke buffet.
Heusden
Twee uur heerlijk ontspannen onbeperkt borrelen aan boord, met diverse zoutjes en hapjes op tafel.
Afstand van 8.7km
Asten - Heusden
Net onder het Brabantse Asten kun je heerlijk wandelen rondom het oude dorpje Heusden. Je komt onder meer langs de ruïne van Kasteel Asten.
Afstand van 8.5km
Asten - Heusden
In de Brabantse Peel kun je een mooie wandeling maken bij het oude dorpje Heusden. De route leidt je door het gevarieerde natuurgebiedje de Witte Bergen.Sfeervol HeusdenHeusden ligt in de Peel, een voormalig...
Afstand van 14.9km
Oudheusden
Tijdens deze wandeling ontdek je de historische vestingstad Heusden, het Fort bij Hedikhuizen en Oudheusden. Een route vol geschiedenis en mooie uitzichtpunten.
Afstand van 49.5km
Helvoirt
Verken de omgeving van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, Drunen en Heusden. Je start bij Minicamping, B&B & Vakantiehuisjes Weideblik. Wil je langer genieten van de fijne, Brabantse...
Afstand van 51.1km
Oudheusden
Je fietsroute gaat van start bij Minicamping De Reekens. Allereerst fiets je door Heusden, een mooi vestingstadje. In de polders bij de Maas passeer je het Fort Hedikhuizen uit 1862. Verderop rij je langs...
Dussen
In Noord-West-Brabant staat in het land van Heusden en Altena het Kasteel Dussen.
De Langstraat (Heusden, Waalwijk, Loon op Zand)
Stap op de fiets en trap de FOOD route door het prachtige gebied van de Langstraat. Deze scharrelroutes staat in het teken van duurzaam eten.
Drunen
Geniet vanaf het Nederlandse water van een heerlijke lunch en beleef daarna de sfeer van Schrobbelèr!
Verschillende locaties
Was het altijd al jouw droom om op het gaspedaal van deze legendarische sportwagen te drukken?
Oirschot
Heb je zin in een leuke dag uit maar dan op een hele bijzondere manier? Dan is onze food tour door het prachtige Brabant echt een aanrader.