Resultaat: 67 uitje(s)
Harderwijk
Het Stadsmuseum Harderwijk is een verrassend en vernieuwd museum dat het verhaal van Harderwijk vertelt en een ontmoetingsplaats is voor jong en oud.
Harderwijk
In het Stadsmuseum Harderwijk bevinden zich circa 10 ruimten, waarin je de belangrijkste elementen uit de rijke en veelzijdige geschiedenis van Harderwijk kunt bezichtigen.
Harderwijk
Ga op stap met de Riksja voor een leuk uitje of een interessante ontdekkingstocht door Harderwijk en omgeving. Reserveer tijdig uw rit.
Harderwijk
Fiets mee en ontdek de verborgen steegjes, oude kerken en de vele mooie verhalen.
Harderwijk
Bij het Dolfinarium ontdek je de wondere waterwereld van héél dichtbij.
Harderwijk
Megavlieger bouwen is niet zomaar een workshop maar dit is een workshop speciaal gericht op grote groepen. Met zijn allen samenwerken aan een gezamenlijk eindresultaat! Communicatie, samenwerking en plezier, dat is leuke teambuilding!!
Harderwijk
Wij bieden graag originele en passende groepsuitjes voor een eerlijke prijs. Van actief tot ontspannen en van citygames tot volle arrangementen op locatie.
Harderwijk
Welkom op de gezelligste sloep van Midden Nederland! U bent welkom op onze grote sloep voor een gezellige vaartocht inclusief drank en overheerlijke uitgebreidde BBQ!
Harderwijk
Escaperoom Harderwijk heeft twee gethematiseerde kamers die op geheel eigen wijze tot leven komen.
Harderwijk
Beschikken jullie over het juiste richtingsgevoel? Met ronkende motor staat de oude legertruck voor jullie klaar.
Afstand van 62.5km
Ermelo
Fiets langs het Wolderwijd, het Nuldernauw en het Nijkerkernauw en ervaar de invloed die de voormalige Zuiderzee heeft gehad op het landschap van de Veluwe. Verder fiets je langs de bossen van Putten...
Afstand van 60.6km
Putten
Een dagje de Veluwe op staat garant voor veel fietsplezier. Aan de rand van dit natuurgebied ontdek je verrassend veel cultuurhistorie. Zoals op Landgoed Staverden en in Hanzestad Harderwijk.

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!