Je zoekopdracht

Verfijn je zoekopdracht

Resultaat: 572 uitje(s)
Groningen
Geniet van de bruisende gezelligheid in- en rondom de grachten van Groningen.
Harkstede Gn
Een klimpark is een geweldige ervaring voor jong en oud! Het parcours leg je af door van platform naar platform te lopen.
Groningen
Het Universiteitsmuseum is de plaats waar de meest uiteenlopende verzamelingen van de Groningse universiteit zijn te zien, "van anatomie tot zoölogie".
Groningen
In Monkey Town Groningen zijn er zijn gigantische klim- en klautertoestellen met uitdagende tunnels en geheime gangen. En natuurlijk ook de bekende ballenbakken, superlego, glijbanen en luchtkussens.
Meerdere locaties
Van april tot november worden op zondagmiddag om 13.30 uur rondvaarten gemaakt op het Oldambtmeer (Blauwestad). Deze vaartochten duren ongeveer 1¼ uur en altijd is er een gids aanwezig.
Harkstede Gn
Waterskiën in Groningen? Op onze kabel waterskibaan kun je je helemaal uitleven! Geschikt voor beginnende en ervaren waterskiërs en wakeboarders.
Groningen
In Het Nederlands Stripmuseum Groningen maak je kennis met bekende Nederlandse striphelden als DirkJan, Erik de Noorman, Agent 327 en Ollie B. Bommel.
Groningen
GR-ID in Groningen is een museum voor het grafisch ambacht, grafische kunst en vormgeving.
Groningen
Der Aa-kerk in Groningen is een gotische kruisbasiliek.
't Waar
De beeldentuin van Galerie Waarkunst ligt in een prachtige omgeving waar een permanente collectie van beelden wordt versterkt met wisselende tentoonstellingen.
Lauwersoog
Wadloopcentrum Pieterburen organiseert wadlooptochten vanuit Lauwersoog en Pieterburen. De tochten zijn zowel voor beginners als voor ervaren wadlopers.
Delfzijl
Breng een bezoek aan een druipsteengrot én een hunebed. Laat je verwonderen over de variëteit aan vormen en kleuren van schelpen. Herbeleef de maritieme historie in Muzeeaquarium Delfzijl.

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!