Resultaat: 5 uitje(s)
Afstand van 62.1km
Druten
Wat is leuker dan fietsen langs fruitgaarden in de Neder-Betuwe? Pontjes pakken in de Neder-Betuwe! Wel drie keer: een keer over de Nederrijn en heen en weer over de Waal. Vakantiegevoel ten top!
Afstand van 43km
Nijmegen
Samen met zeventien andere Gelderse steden behoorde Nijmegen tot de “Duitse Hanze”. Dit was een samenwerkingsverband tussen Duitse en Oost-Nederlandse handelssteden.
Afstand van 69.1km
Nijmegen
Tijdens deze route fiets je langs bezienswaardigheden in de stad en door de natuur: een perfecte combinatie. De route begint in Nijmegen en voert je mee langs de Waal en de mooie natuur van Gelderland.
Afstand van 49km
Beneden-Leeuwen
Heerlijk slingeren door het oostelijke gedeelte van het Land van Maas en Waal. De grote rivieren hebben hier het land gevormd, maar de mens heeft ook zijn sporen nagelaten. Je ziet er tal van oude dorpen...
Afstand van 43.6km
Zoelen
De Hanzestad Tiel is prachtig gelegen aan de rand van de Waal. Deze route neemt je mee langs de loop van de Waal van het ene gezellige plaatsje naar het andere op de uiterwaarden van de rivier. Onderweg...

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!