Resultaat: 217 uitje(s)
Zeebrugge (België)
Het reusachtige gebouw van de oude vismijn werden omgetoverd tot een boeiend themapark.
Brugge
Ga op tijdreis in de meest bezochte attractie van Brugge! Op verschillende manieren beleeft u de bruisende stad in de Gouden Eeuw met Jan van Eyck!
Antwerpen
Room of Riddles biedt jou de spannendste en uitdagendste indoor activiteit van Antwerpen. In vier spannende escape rooms vecht jij tegen de tijd en laten we jouw hersen kraken. Stel jouw creativiteit, analyserend vermogen en skills op de proef.
Bestel tickets met 50% uitjes korting
Brugge
Deze City Trail is een leuke interactieve speurtocht én wandeling door Brugge. Op je telefoon krijg je raadsels, leuke opdrachten en weetjes over de stad.
Antwerpen
Krijg jij ook water in de mond wanneer je denkt aan chocolade? Kom naar Chocalicious voor een plezante chocoladeworkshop en alles wat je maakt neem je mee.
Bestel tickets met 50% uitjes korting
Antwerpen
Deze City Trail is een leuke interactieve speurtocht én wandeling door Antwerpen. Op je telefoon krijg je raadsels, leuke opdrachten en weetjes over de stad.
Bestel tickets met 50% uitjes korting
Brussel
Deze City Trail is een leuke interactieve speurtocht én wandeling door Brussel. Op je telefoon krijg je raadsels, leuke opdrachten en weetjes over de stad.
Antwerpen
Met de Elektrische step door Antwerpen cruisen. Een unieke ervaring. Ontdek de highlights die je te voet niet bereikt.
Brugge (België)
Boudewijn Seapark in Brugge is een kruising tussen een dierenpark en een pretpark.
Ticket vanaf € 17,00 per persoon
Brussel (België)
Mini Europe is het enige park waar je binnen enkele uren door heel Europa loopt.
Antwerpen (België)
De allereerste chocoladewandeling in Antwerpen!
Afstand van 48.5km
Brugge
Brugge is de hoofdstad en de grootste stad van West-Vlaanderen, maar toch doet het sfeervolle stadje kleinschalig aan. Een groot deel van de sfeer wordt uitgestraald door het 430 hectare beslaande historische...