Resultaat: 86 uitje(s)
Amersfoort
Heerlijke rondvaart door de grachten van Amersfoort.
Amersfoort
Indoorskieën en indoor snowboarding is de beste voorbereiding op de wintersport.
Amersfoort
Zin in een filmpje? Kom dan naar Pathè Amersfoort, de grootste bioscoopketen van Nederland! Hier bekijk je de nieuwste films.
Amersfoort
Vue Amersfoort bevindt zich aan de statige Snouckaertlaan, op loopafstand van het station en centrum van Amersfoort.
Amersfoort
In het hart van het historische centrum van Amersfoorts. In een decor van drie middeleeuwse muurhuizen geeft het museum een beeld van de geschiedenis van de stad en omgeving, van prehistorie tot heden.
Amersfoort
Fit. Fun. Freedom. Klaar voor het échte werk? Jumping is bij ons serious business. Ervaar ultieme vrijheid op de trampolines!
Amersfoort
Bij Relax Center Nederland heeft u de mogelijkheid om een wellness ruimte af te huren voor een periode van 2,5 uur of langer.
Bieden vanaf € 1,00 per persoon
Amersfoort
In het bosrijke park van Dierenpark Amersfoort wonen olifanten, neushoorns, giraffen, apen, tijgers en nog veel meer dieren die je van dichtbij kunt bekijken.
Amersfoort
De Storytrail stadswandeling Amersfoort is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één.
Amersfoort
In Museum Flehite komt de historie van Amersfoort tot leven. Ook zijn er tijdelijke exposities over kunst. Gevestigd in 3 prachtige Middeleeuwse Muurhuizen.
Amersfoort
Deze fietstocht start in het mooie centrum van Amersfoort, gaat via Hoogland West de groene polder in, en langs Bunschoten-Spakenburg, kom je in de Vinexwijk Vathorst van Amersfoort terecht.
Amersfoort
Superfun Amersfoort is een waar speelparadijs voor kinderen. Doe mee aan de Super Challenge, bowlen, beachgolf, lasergamen of ontsnap uit de Escape Room!

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!