Je zoekopdracht

Verfijn je zoekopdracht

Totaal 49 uitje(s) gevonden
Afstand van 65.7km
Apeldoorn
Dit is een fietsroute. Door de grote hoogteverschillen kan op de Scherpenberg de hoogste waterval van Nederland zich naar beneden storten.
Afstand van 55.5km
Hilversum
Deze fietsroute neemt je vanaf Van Beek Tweewielers mee door het waterrijke gebied rond Hilversum. De naam Hilversum moet volgens taalkundigen worden verklaard als Hilvertshem.
Afstand van 30.1km
Woensdrecht
Het startpunt van deze route is Hoogerheide. Het dankt zijn naam aan het feit dat het is gelegen op de Brabantse Wal. De Brabantse wal is een zandplateau.
Afstand van 37.3km
Voorst
De Ravenswaarden en Rammelwaard vormen een rustig gebied rondom rivier de IJssel vlakbij Zutphen en Gorssel. Hier kijk je uit over uitstrekte weilanden, akkervelden en landgoederen.
Afstand van 52.3km
De Rips
Na een kop koffie bij Fiets En Wandelterras De Viersprong in Rips maak je een mooie fietstocht door hoogveengebied De Deurnsche Peel. Deze route brengt je door deelgebied De Bult.
Afstand van 51.1km
Susteren
Zoals de naam doet vermoeden gaat deze fietsroute dwars door Nederland. We starten de route aan de grens met België en vanuit hier gaan we in de richting van de grens met Duitsland.
Afstand van 33.1km
Sint Jansklooster
Deze fietsroute gaat van start bij Cafe Restaurant Wapen van Utrecht in Sint-Jansklooster aan De Beulakerwijde. Dit is het grootste meer in de Kop van Overijssel. De Beulakerwijde is ontstaan door stormvloedrampen.
Afstand van 49.4km
Nijverdal
Een rondje rondom Nijverdal staat garant voor een ontspannen fietstocht. Je geniet van bos, beekdal en een uitgestrekt heideveld. Ook pak je wat Sallandse cultuurhistorie mee.
Afstand van 26.3km
Ameland
Het startpunt van deze fietstocht ligt in het dorpje Ballum. Vanuit hier fiets je door het duingebied langs de kust in de richting van Hollum.
Afstand van 54km
De Cocksdorp
Deze route gaat van start bij Eethuus Van het Wad in De Cocksdorp, waar je smult van Waddendelicatessen. Je fietstocht van vandaag neemt je mee langs de randen van Texel. Ook rijd je Nationaal Park Duinen.
Afstand van 45.5km
Roderesch
Eerst nog een kop koffie bij Herberg van Es in Roderesch en dan stap je op de fiets. Eerst fiets je door een natuurrijk gebied naar het plaatsje Steenbergen.
Afstand van 49km
Dokkum
Door de wind die altijd waait in deze regio wordt de horizon gekenmerkt door de wieken van de molens. We kijken onze ogen uit als we naar dit Oudhollands tafereel kijken op de fiets.

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!