Je zoekopdracht

Verfijn je zoekopdracht

Resultaat: 62 uitje(s)
Hazerswoude-Dorp
Recreatieboerderij Jeu de Boer weet hoe leuk het is op het platteland en laat iedereen even proeven van het boerenleven met al deze gezellige Hollandse spellen.
Zoelen
Een heerlijke avond gevuld met verschillende lekkere hapjes, drankjes en meer!
Vlissingen
Film by the Sea is hét festival voor film en literatuur en al sinds 1999 een begrip in Zeeland en ver daarbuiten.
Rotterdam
Bedrijfsfeest, 50ste verjaardag of 25 jaar getrouwd? Terug naar de tijd van de vinylsingles! Ik heb er duizenden en selecteer ze - na een voorgesprek - voor u op maat.
Voorhout
Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is al bijna 25 jaar de specialist voor uw bedrijfsuitje of bedrijfsfeest aan het strand van Noord-Holland en Zuid-Holland.U heeft hierbij de keuze uit een divers aanbod van (strand)activiteiten voor groepen van 15 tot 800 personen.
Voorhout
Het leukste FUNbuilding uitje op het strand van o.a. Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Zandvoort
Van 13-08-2022 t/m 14-08-2022
  Beleef Teylingen
Voorhout
De kampementen en ambachtslieden laten u het ambachtelijke en middeleeuwse leven van alledag zien.
29-05-2022
  Garagesale Mantgum
Mantgum
De mooiste én gezelligste Garagesale van Fryslân is in Mantgum. Wanneer? Zondag 29 mei 2022 van 10-14 uur.
Amsterdam
Bezoek eens de dagelijks gratis vlooienmarkt op het Waterloopplein in Amsterdam!
Harkstede Gn
Wat is er nou leuker dan jullie eigen Festival?! Met al je collega’s, vrienden of familie genieten van leuke muziek, lekker eten&drinken en gaaf entertainment!
Van 10-04-2022 t/m 10-09-2022
  Floriade 2022
Almere
De floriade in Almere 2022, een grote aanrader voor de echte bloemenliefhebber! Dit fantastische park is een wereldwijd bekijks wat internationaal veel aandacht zal trekken.
Rotterdam
Een avond echt lachen bij Club Haug bestaat uit een line-up MC met drie professionele comedians.

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!