Zwembad Aquamar

Katwijk
Zwembad Aquamar
Piet Heinlaan 5
2224 SW Katwijk

Als je het zwemmen moe bent kan je een verkwikkend stoombad nemen of even de zonnestudio binnenwippen voor een gezond bruin kleurtje. En wie na alle inspanningen even in alle rust wil bijkomen met een gekoeld drankje of een lekker hapje, kan terecht op het terras van de sfeervolle Oase Beach Bar.

Overdekte sportbad
In het overdekte sportbad kan de sportieve zwemmer zich helemaal uitleven. Het bassin is maar liefst 50 meter lang en 21 meter breed. De watertemperatuur bedraagt 27┬║ C en is daarmee goed afgestemd op de behoefte van de sportieve zwemmer. Er zijn 2 springplanken en onderwater verlichting zorgt voor sfeer en veiligheid. Het bassin heeft over een groot deel een waterdiepte van 3,50 meter. Dus ook prima geschikt voor de onderwatersport.

Openluchtbad
Het openluchtbad beschikt over een ondiep speelbassin en een peuterbassin. Beide baden zijn voorzien van speelattracties en op de omringende gazons zijn zandbakken en andere leuke speeltoestellen voor de kleintjes aanwezig. Het openluchtbad is geopend van medio half mei tot begin september. Op vaste momenten is het openluchtbad in combinatie geopend met het 50-meter sportbad.

Bezoek de website >>

Google Maps
Zwembad
Glijbaan

  Reviews van Zwembad Aquamar

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden